Sinteticka ulja imaju dovoljne zalihe detrzenata i friction aditiva za preko 10 000 tako da nebi bilo svrhe manjati ga na 5-6. Ja licno menjam na 8-9 cisto iz prevencije
Kakva su Lukoil ulja?
Collapse
X
-
Da ali ne i sposobnosti da odrze ista svojstva
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
El to full synth? Nisam zaboravio al si se bunio oko slanja post expresom(ja te zvao)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
zvanicni sajt za ulja lukoil http://www.lukoil-masla.ru/default.asp
i njihova preporuka za vas motor : http://www.lukoil-masla.ru/back/oilmatch/Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Re: a na mene zaboravljate
Odakle vi uvozite ulje, kada je tako jeftino? Kako mozemo da budemo sigurni da je to 100% original? Kako kod nas litar moze da kosta 500din a u svedskoj 28eura? Jeste standard u svedskoj ali je to prevelika razlika?Originally posted by Q8oilsPozdrav
Q8oils Excel 5w40 4/l 1700.00 din
podrzava cak i 505.01 a kod ostalih je 1200.00-1300.00 litra
STETA STO ZABORAVLJATE NA MENE.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Kakav auto, takvo ulje
Kakvo ulje, takav motor
koliko para, toliko muzike
nastavi...www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
jes
Jes ful-sint Excel 5w40.
Srdjane ulja stizu direktno iz Antwerpen Belgium(pogone imaju u svom
bogatom svetu Italija,Nemacka,Engleska,itd).
Oblik ambalaze-JEDRO kao najveci hotel na svetu i najskuplji u Dubaiu se
nalazi(neznam naziv-verovatno Kuwait ..... posto je njihov )
nikako ne moze da se falsira- pogotovo sto svako ulje ima posebnu boju ambalaze,srebrena,zlatna,siva,plava,zelena itd.
ULJA ZA CEO SVET SE SALJU IZ TIH POGONA A NE KAO STO SU TEXACO I VALVOLIN U TURSKOJ SA PRISTA-OIL NAPRAVILI PUNIONICU PA DA LI IDE SAMO U AZIJSKO I AFRICKO TRZISTE ???(sto neznaci da ulja nisu dobra-LUK ulja se prave u njihovom pogonu u Rumuniji ali to su MULTI co
pa ako gledas API I ACEA SIGURNO ODGOVARA TOM STANDARDU.
CENE ULJA SU PRILAGODJENE NASEM TRZISTU OD STRANE Q8 PETRULEUM EUROPE I MI RADIMO SA MINIMALNIM MARZAMA.
Potpis nije po pravilima foruma.
Comment
-
-
E da i ovde je rec o LUKOIL uljima tako da molim da ne offujemo previse
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Bogme i u nekvalitetu neoriginala koja se nasiroko prodaju kod nas....ovako sam bar siguran sta sam kupio....Originally posted by DELracingZasto stedeti na najjeftinijim stvarima. Za godinu dana(manje, vise) koliko je bitna razlika izmedju ulja od 4000 din i od 2000 din. U kvalitetu je sigurno imaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment