Cip tuning Alfe 156 1.9JTD sa 110KS na 140-150KS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gumetina
    Banovan
    • 12.12.2004
    • 1082
    • Novi Sad

Nije to do mene, nego do svih nas, ovde svi sve nabavljaju "sa popsutom" a prodaju skupo kao da su te iste mape sami pisali! Isto tako, ovde je radni sat jevtiniji nego napolju...

Radi se o tome da u Srbiji postoje 2 coveka koji rade mape, i to samo za trkace, znaci oni nisu! (a i skuplji su od 300e)

I ima 2 ili 3 firme koje preprodaju strane mape, a cak nisu ni dovoljno pametni niti posteni, da im strana firma da citavu bazu, nego svaki put kad rade neki auto, citaju, salju primaju i upisuju! a posle to sakupljaju i prodaju tj preprodaju kao da su za svako pisanje platili inostrancima!

Sad sam mozda bio malko nerazuman, ali ima jako puno ljudi koji su nabavili baze , programe i interfejse isto kao i ja, i opet mogu da cepaju kao pravi!

Eto....

Comment

• Coha_V6 turbo
      CBC Senator
      • 04.06.2007
      • 217
      • Zemun

Oživljavanje teme

Da ne bih načeo novu temu, tražio sam nešto slično-pa je to upravo ova tema sa promenom motora- 2.4 JTD (110 kw) '02.

Nekako najviše verujem Gumetini (Raletu) što se tiče čačkanja u budućnosti po mom autu, u odnosu na 3 firme koje danas to nude. Al evo šta kažu:
      1-

...ce posle chip tuninga imati 35 ks vise nego sada, za 76 Nm veci max obrtni moment, za 12 km/h vecu max brzinu , za 0,9 sec bolje
      ubrzanje i za 0,3 l nizu potrosnju goriva. Puna cena takvog zahvata je 550€, do kraja godine (u toku je promotivni period) cena je 400€ , potrebno je 2-3 sata za takav zahvat, originalni program se cuva u nasoj bazi podataka...

2-Ćurčić-HS (iščitaju moj, pošalju nemcima, dobiju nazad i učitaju mi)

390€, kaže za 90NM se diže i oko 29KS, i garancija na sam program 10 god.

3-Autoelektronika (Tošin Bunar)

250€, slične karakteristike,itd

*Ima li ko šta da doda? Rale?...

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Remap je dobra stvar, ako se krajnji potencijali koriste u retkim slucajevima, inace hardver odlazi brzo!!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Totti
          CBC Član
          • 27.01.2008
          • 74
          • Beograd i Stockholm

Chip

Moguce je dobiti tih 25-40 konja,ali zavisi od kojeg motora.
          Obicno su vrlo poznati alfini comon rail turbo dizeli ili jtd,kao i vw td.
          Squdra-tuning iz Holandije su mnogo poznati i provereni za alfu,takodje i AutoDelta iz Engleske.Cene su otprilike iste +-.

poz
          Totti
          Zivot pocinje sa 300km/h.

Totti

Comment

Working...
          X