Znaci u zadnjem broju MAX TUNING-a sam video ako se ne varam nekog starijeg forda sa fabrickim pogonom na prednjim tockovima a likovi su uzeli pa to izbacili napolje i ubacili neki ako se ne varam 2,2litra tjuniran motor u kompletu sa menjacem napred i isto to pozadi pa tako dobili nekih 400 konja sa tim sto prednji motor ide na prednje tockove a zadnji na zadnje?!? Kako je to moguce? Mislim to da se usaglase pa da sinhrono rade? Mislim sta bi se desilo kada bi se jedan motor ne daj boze ugasio?
A ako je to lako izvodljivo zasto to vec neko nije uradio na jugasinu? Jel imate neku ideju kako bi se ovo moglo sprovesti u delo?
Mislim da se ubaci motor sa menjacem napred i to isto pozadi to i nije tako tesko uraditi ali sigurno ima nekih caka a u casopisu o tome nista ne pise! I po mojoj logici jeste da se tu podosta podize tezina automobila ali se snaga duplira!
Hajde sad, navalite!!!

Mislim da se ubaci motor sa menjacem napred i to isto pozadi to i nije tako tesko uraditi ali sigurno ima nekih caka a u casopisu o tome nista ne pise! I po mojoj logici jeste da se tu podosta podize tezina automobila ali se snaga duplira!
Hajde sad, navalite!!!
Comment