Sopstveni automobil?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cao!
Boost kako napreduje planiranje
Nego pominjao si do sad ne vidjen nacin povezivanja motora pa
sam sinoc malo razmisljao (posto nisam mogo da zaspim) kako sve mogu da se povezu motori. I odma sam odbacio mogucnost da se stave dva motora sa dva menjaca ,i da se sa stavljaju redno ili paralelno dva motora (nakako mi to zauzima previse prostora). Pa mi je pala na pamet ideja dva motora jedan napred jedan nazad povezani diferencijalom medjusobno ,a izlaz diferencijala ide na menjaczvuci malo komplikovano
ali mi je ta ideja nekako izgledala naj zanimljivije.
A da li je to nekome palo na pamet pre mene ne znam,ali verovatno jeste
Uf.. sta sam sve ispisao
Pozdrav
P.S. laku nocTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Ivvan
Hehe.. disajn veze motora neka za sada ostane mala tajna , nije napred/nazad samo toliko da kazem
I spavaj mirno, nemoj da lupas glavu
Samo da ti kazem da je vrlo otkacena ideja i da nezauzima mesta koliko mislisu pitanju je paralela na unikatan nacin
VR6
Za sada jos nesiguran zbog cene priznanja kao sopstvena parka iz razloga sto mora par takvih da se slupa u testovima da bi dobio prolaz, cena kostanja je na nivou da cu morati da trazim sponzora, tako da ce najverovatnije prva verzija biti jedna postojeca sasija koja ce biti prepravljena da sluci funkciji demonstracije u cilju prikupljanja sponzora.
Najvise bi voleo kad bi finansijski mogao da podnesem sam sve , ali u pitanju su sume od kojih se vrti u glavitako da je ovo jedini put koji vidim za sada.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTIvvan
Hehe.. disajn veze motora neka za sada ostane mala tajna , nije napred/nazad samo toliko da kazem
Samo da ti kazem da je vrlo otkacena ideja i da nezauzima mesta koliko mislisu pitanju je paralela na unikatan nacin
Pa znam da je otkacena ideja cim je tvoja
PozdravTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Hehe.. ja nerazmisljam dok sam budan, uvek mi nesto odvlaci paznju, ako probas da se naucis da smisljas stvari dok spavas, u miru i tisini je koncentracija najbolja
Znas ono: I had a dreamAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTHehe.. disajn veze motora neka za sada ostane mala tajna , nije napred/nazad samo toliko da kazem
) ideju: jedan motor za levu poluosovinu, drugi za desnu?
Naravno, oba napred
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by Heinz
Evo ja imam originalnu (?) ideju: jedan motor za levu poluosovinu,
drugi za desnu?
Naravno, oba napred
Sad jos samo treba da ih povezes "negde"
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTOriginally posted by Heinz
Evo ja imam originalnu (?) ideju: jedan motor za levu poluosovinu,
drugi za desnu?
Naravno, oba napred
Sad jos samo treba da ih povezes "negde"
Comment
-
-