Dobro nismo znali da je ELF a mozda jos nesto pakuju vurtovci =]
Pa verovatno pakuju kako im se kad zalomi( sa kime im ispadne bolji dil)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Pa nije to bas tako, lako menjati dobavljaca... Danas si na pijaci kupio od jedne babe, a sutra uzimas od dede... Ugovara se vremenski i kolicinski, a ti ugovori traju od po vise meseci i godina, pa na vise....
Mada obicno, posto se ulje markira na vise mesta, zbog logistike i moze da dodje da ulje u istoj kantici, ali za razlicito trziste bude razlicitog porekla, ali nista manje kvalitetno!!!!
Pa bre mozes i kod mene da kupujes , sve orginal (deklaracije od uvoznika) al ja idalje sipam LUK oil
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Pa naravno da radi kad ti je M uvalio onaj buckuris prosli put , a i kad je preslo 0 kilometara........ a za deklaraciju stoji ali mi ulja nabavljamo samo od generalnog uvoznika.... a koliko im verujem( pa rekoh da ja sipam LUK oil)
Ne citiraj post iznad edit #023
- Kako to misliš, kočim?
Dobro de....salu na stranu....wurth, unix, global itd. sve su unutra ulja renomiranih proizvodjaca.
Jedino sto me interesuje posto su sva ulja dobra, ima li neko koje je lose a da jeoriginalno? Nema.....jaka mudrost i tehnologija za kompanije da danas naprave ulje zadovoljavajuceg kvaliteta za koje bi neko mogao pouzdano da kaze da je lose ili da mu je bas zbog tog ulja riknuo motor ili je riknuo zato sto mu je bilo vreme da rikne.
Onde gde se mogu primetiti razlike u kvalitetu i tehnoloski naprednijem ulju je u sasmom vrhu ili na trkackoj stazi gde se od njih zahteva maximum.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Dechko je sasmo prokomentarisao da je DOBRO ULJE...
ostavte M-a na miru...
sam sam kupio TITAN...
sad po killaz-ovoj preporuci...
WURTH..
Evo imas preporuku od mene saljem na pm , a za M-a sam se naravno salio
- Kako to misliš, kočim?
Da je bar neki redline ili motul, a ovako stvarno nema potrebe.........
edit #023 Ne citiraj post iznad
- Kako to misliš, kočim?
Comment