WURTH ulje!?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Da se malo nadovežem, ovlašćeni zastupnik Škode takodje kao preporučenu opciju navodi i prodaje Wurth ulja specifikacije VW 505-01(za TDI PD motore).Ja ih poslušao i mogu vam reći da sam zadovoljan.Sa castrol uljem 505-01(prva fabrička preporuka) postojala je potrošnja od oko 0,6 litara na 10000 km.Sada sa Wurth uljem na 4000 predjenih km. nemam nikakvo vidljivo očitavanje potrošnje ulja!Serviser ovo preporučuje svima kojima smeta osobina castrol ulja da ostvaruju izvesnu potrošnju, pogotovo kod nešto agresivnije vožnje!
    Uzgred, da li neko od poznavalaca ume da objasni ovu pojavu, mislim na razliku u potrošnji motornog ulja na istom vozilu(ili modelu vozila) zavisno od marke ulja!?
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• GORAN 0211
      CBC Član
      • 30.03.2008
      • 68
      • feketic

ima jako lepih odgovora.wurt neproizvodi ulje.rade ga drugi proizvodjaci za njih.ta firma ima preko 100000 artikala U KVALITETU i mislim da nebi zbog loseg ulja blatili svoje poznato ime.ja koristim njihova ulja vec odavno i zadovoljan sam jako , a i musterije.moram i ja da naglasim da je PD TDI ulje vrhunsko u praksi.probajte i uvericete se
      zaboravio sam da imam jednog bas zestokog vozaca sa audijem A6 motor 1.9 130 konja i od menjaqnja do menjanja nema dosipanja
      NEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU

Comment

• Antoaster
        CBC Senator XXL
        • 07.12.2007
        • 343
        • Beograd, Voždovac

Uzgred, Elf je sada u posedu Totala, samo da se zna.

Comment

Working...
        X