Inace, osim bloka 45 gde je slaba ponuda, gde jos moze da se nadje veci izbor NGK ili Denso svecica.
Da ljudi...to je autogliser...treba jos da doradim korito i moze po vodi da ide
Vladd....pa najveci izbor NGK je u MASS-u i sve sto nije hitno za danas i moze za sutra ja narucim i odradim popust.
Denso ima u METEORU u Ugrinovackoj...ali ne znam da li vrse maloprodaju.
Dakle ljudi......znam i ja da je iridijum najbolji...cena govori svoje.
I briga me sto je jaca ....nemam turbo motor ili 100KS po litri necu je sprziti.
Najvise me interesuje kakva je situacija po pitanju varnice, koja i koliko bolje prenosi energiju sa mojim paljenjem i koja je pogodnija za moj motor.
Ako nema prevelike razlike u kvalitetu same varnice pri razlicitim uslovima...izmedju toplog i hladanog motora, niskih i visokih obrtaja, siromasne i masne smese (izuzmimo dugotrajnost i otklanjanje zacadjenosti) uzeo bi platinu jer je duplo jeftinija.
I kakva je gold-palladium u odnosu na platinu.
I opet zasto trkacka nije iridium vec jedna od gore 3 navedene a na pr. imaju platinu koja kosta 100 pa i 200EU kom. Da,da toliko i zasto je ona platina, nikl a ne iridium kada je superiorniji...mora da ima neceg
Iz tabele se vidi da je i nickel dosta jak.
Konkretno izbor se sveo izmedju:
BPR7EIX 11.60eu (iridium)
BP7EVX 6.65eu (platinum)
B8EG 3.76eu (racing -nickel)
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Kad smo vec tu kolko pare ovo
BKR5EIX-11
IFR5E-11
PFR5N-11
ovim redom i sto je duble platinum najskuplja?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Nemesaj gas sa ovim, a pogotovo sa iridijumom i platinom. Sa iridijum svecicama mozes da vozis i sa 2mm zazorom i nema detonacije, tako da..
Pa sto ne kazes ranije... Dosadilo mi vise svaka 2 meseca menjati svecice ili podesavati zazor... Koliki je prosecan vek iridijuma a koliki platine, naravno mislim na predjenu kilometrazu? I zasto nece da detonira sa irid i plat a hoce sa obicnim i vline ngk svecicama? Moze li platina da se stavi i da se nista ne pipa narednih barem 50.000km??? Znaci stavim i sledece godine opet zamenim a da nemam problema sa detonacijama!!
Dakle covek je "ludji" od mene. Tako sam i ja sa kecom jurio NGK, kada su me posavetovali da promenim sajtne, vrata i zadnju gredu, a u motor da usrafim bilo sta
A i dalje je u "ponudi" po trgovinama: "Dobar dan, imate li Denso svecice, xyz, sa zazorom od 0,7-0,8?"
"Imamo nesto, a za koji auto..."
Srdjane....iridium su manje sklone detonacijama od obicnih jer imaju tkz. samociscenje sto smanjuje naslage koksa na svecici potencijalnih zarista koje izaziva prerano paljienje smese.
Da ne pipas mozes...ali bi savetovao da na 20k skines doteras zazor po potrebi i ocistis i tako sve dok se ne potrosi vrh elektrode...uglavnom 40-100k zavsno od motora i njegovog stanja.
Slicna situacija i kod platine sem sto je treba cesce cistiti ako se hvata ulje
I sta odabrati na kraju? Aaaaaaaa iridium je preskup za mene
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Operiamo nel settore Racing e Tuning sul mercato italiano da molti anni. La nostra rete di vendita copre l’intero territorio nazionale e si avvale di distributori e agenti selezionati per presentare e commercializzare i nostri prodotti. Uno dei punti di f
Comment