Ima li iko iskustva sa ovakvim sredstvima?
Univerzalni modifikator
Collapse
X
-
-
Naravno da nemam.....a i ne preporucujem ti da probas. Zdrava logika mi kaze da to NE MOZE da bude tako kao sto ga prestavljaju.
U najboljem slucaju ne moze da skodi, ali ni da koristi.
dalje od takvih produkata ciji je cilj samo da ti izvadi pare iz dzepa.
Isto vazi i za Magnafuel i ostala sranja koja se kod nas prodaju
-
-
Pa pazi...privlacno deluje...ali opet ko ce ga znati...
Samo menjaj ulje i filter redovno,cak i vishe od redovnog i bice sve OK!
Moj komsija je uzeo taj Magno...tek nakon 1000km navodno deluje...ma veruje mi ne hvali se jos nista...jer nema sa cimePower of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by HondaPa pazi...privlacno deluje...ali opet ko ce ga znati...
Moj komsija je uzeo taj Magno...tek nakon 1000km navodno deluje...ma veruje mi ne hvali se jos nista...jer nema sa cime
verovali ili ne probali smo na super fici svoje vremeno i na pajinoj alifi 155 st i sa njima smo izmerili na dynojetu i imali par konja vise(ne znam tacno oko1-3ks)
a to ne kosta nista maltene u odnosu na to koliko bi kostali da se na jednom st-u dobije koji konj
ovo je samo primer
Comment
-
-
Ajde BASH mi opisi kako ste merili na DYNO .
Sta prvo, kako, u koje vreme, atmosferski uslovi, merenje za merenjem , itd?
Bas me zagolicalo sad, volim inache hokus-pokus filmove, pa da chujemAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa to je bilo davno godinu dve
a ja mislim da je bilo jedno za drugim merenje prvo bez pa posle sa magnetom(ili dve nisam siguran)
i koliko znam da je bila ista temperatura motor(tj ulja i vode)
posto pazimo da ne ode motor u ...
i da je bilo razlike u konjazi...
mozda nije zbog toga ali bilo je razlike
i ja mislim da su isto to probali sa trkackom alfom od paje komnenovica dok je jos vozio i da je i on drzao magnete jer su pokazali razliku
nisam ni ja verovao ali ako je tako pokazalo ...
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTSvi testovi koji su radjeni kod nas su pokazali na blef produktTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
verovali ili ne probali smo na super fici svoje vremeno i na pajinoj alifi 155 st i sa njima smo izmerili na dynojetu i imali par konja vise(ne znam tacno oko1-3ks)
drugo, 1KS na 400 konja je statisticka greska i potpuno irelevantno za zakljucak da Magnofuel niizcega stvara energiju.
to je i inace u suprotnosti sa zakonom o odrzanju energije.
a pitam, ako je tako kako kazes da si izmerio zasto je u Nemackoj sudski zabranjena prodaja a prodavci kaznjeni za prevaru?volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by IgorOriginally posted by HondaPa pazi...privlacno deluje...ali opet ko ce ga znati...
Moj komsija je uzeo taj Magno...tek nakon 1000km navodno deluje...ma veruje mi ne hvali se jos nista...jer nema sa cime
a to ne kosta nista maltene u odnosu na to koliko bi kostali da se na jednom st-u dobije koji konj
1-3 konja spada u pogresnost merenja na stendu.
Kada se kola mere na stendu rade se obicno 3 pokusaja. I u skoro svim(citaj 99,99%) slucajevima sva 3 pokusaja imaju razlicitu snagu.
Ako je to bio zamer sa 3 pokusaja bez tog aparata i onda on odmah ustanovljen pa opet 3 pokusaja i auto pokazao u sva 3 pokusaja druge ture vecu konjazu onda mozda i vredi. sve ovo pod uslovom da se nisu promenili uslovi merenja koje je naveo BOOST.
ovo je samo primerBoost or bust...
Comment
-
-
Ja sam jos davno (pre 4,5,6 godina...u svakom slucaju onda kada se pojavio) sipao univerzalni modifikator u reno 18 i posle toga je motor bio dosta zivahniji.E,sad sto se trajanja tog efekta zivahnosti tice tu ne mogu nista da kazem,jer ili sam se ja navikao na zivahnost ili je ona nestala vec posle PAR hiljada kilometara?!(mada sam ja pre univerzalnog modifikatora sipao i STP ENGINE FLUSH,zamenio ulje zajedno sa filterom i sipao novo-ladno sam nasao kutiju od STP-drzim u njoj smirglu
)
Comment
-
-
http://www.fitchfuelcatalyst.com/techin ... after.html
Sta je ovo? Procitao sam sve sto se dalo procitati o katalizatorima goriva i ne kapiram nista a funkcionise. Patent je veoma star i dokazan kroz eksploataciju vise od 50 godina. Naravno, ima i drugih prizvodjaca a ko ima materijala moze da ga napravi i sam ako zna kakoJa nemam potrebe da koristim taj produkt ali da vozim neki oldtimer predvidjen da radi na super benzin onda bi prakticno morao.
Ne bi da budem sharlatan ali odgovorno tvrdim da se voce veoma sporo kvari pod nemetalnom piramidom a za to nauka nema objasnjenje niti postoji matematicki model za se to dokaze.Bar ne javno.Ne, nisam sklon da verujem u chuda ali sam siguran da bi smo (kao civilizacija) mogli malo vise da znamo ... Ili mozda da cekamo da nas neka muka natera da mislimo brze i malo drugacije
Comment
-
Comment