Friziranje 1.5 dci motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ile
    CBC Veteran
    • 15.03.2007
    • 101
    • Reading UK

Koliko sam glup pa to je strasno

Tek sada vidim u potpisu da si nabacio saxo vts.

Svaka cast! Taj malisa mora da dobro poteze :-)

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

hehehe uradio sam upravo ono sto sam toliko zeleo!
      Poteze kao zmaj, i tek ce, svasta nameravam raditi na njemu, bas uzivam! Sad konacno mogu da se igram... Za par sati vozim caleta na aerodrom, leti za London, vraca se za mesec dana, pa me interesuje da li imas nesto da mi predlozis, nesto sto bi mogao da mi donese.... tamo ima toliko kvalitetnih stvari po nizim cenama..?!

Comment

• ile
        CBC Veteran
        • 15.03.2007
        • 101
        • Reading UK

Neka te sluzi u zdravlju i veselju! To je jako lep mali auto i stvarno se sjajno vozi. Ovde u engleskoj je vrlo popularan medju mladjim vozacima.

Sto se preporuke tice, ima divnih stvari , narocito tehnickih u engleskoj za dosta malu lovu posebno kako je funta opala u poslednje vreme.

Reci mi bar okvirno sta te zanima , pa da mogu da te uputim. Ima jako finih cold air u**** za vts-a, jako dobrih kocionih delova, lepih delova enterijera. Ima jako lepe elektronike opste namene i satelitskih navigatora za malu lovu.

Ono sto je malo problem je sto su radnje u centralnom londonu deracki skupe, a one povoljnije su ili po predgradjima ili online.

Kazi mi ipak okvirno sta te zanima, pa cu pokusati da nadjem neke adrese za povoljniju kupovinu i da tih posaljem. Ja zivim u selendri gde se da dosta toga naci, ali za london cu se raspitati kod kolega s posla i drugara ovde pa cu te obavestiti sto pre.

Veliki pozdrav

Igor

Comment

Working...
        X