Koliko otprilike u Beogradu kostaju zadnji lonci od Remus,Sebring i sl.?
Izduv-pitanje
Collapse
X
-
-
-
dobar polovan 150 eu
nov 250 eu
to su njeftiniji znaci jedan ulaz 2 izlaza za golfowe i gsi uglavnomTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ne nerazlikuju se. taj model na pr. Remus je kao fazon univerzalan pa ti ako hoces budzi na kockicu,golfa,kadet astra fiat itd. Znaci nema jeftinijih modela za yuga itd.
a cene se razlikuju ako su bas za taj tip kola posebno na pr. za VR6 BMW 325 sa 2 ulaza 2 izlaza ali oni su vec skuplji.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Originally posted by luka.lGde kod nas u opste moze da se nadje remus...odnosno sebring? Da li postoji neko zastupnistvo i sl?
Comment
-
-
Ja sam ceo izduv platio 140 e,dakle grana,srednji,zadnji lonac i prohrom dupli zavrsetak!
Sad ti vidi da li taj remus koji je btw. po meni ultra precenjen vredi 250e......
Comment
-
-
Po meni nevredi ni dinara, ja sam ih otvarao i smejurija.
Prokrom materijal mozes da kupis za 30-40 eu i jos toliko da neko izvari i imas istu stvar za manje od 100 euTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Moje misljenje je da je to bacanje para i da sluzi za fensere
Inace mi sto volimo da budzimo bolje da sami napravimo mozemo mnogo da ustedimo.
Za cenu jednog njihovog mi mozemo napraviti ceo sistem od nerdjajuceg celikaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment