Eh, ljudi....nisam ja pitao da li ima negde sebring i remus zato sto me zanima i zato sto evo trcim da bacim pare...Pitao sam zato sto me cisto zanima da li u Srbiji u opste neko uvozi originalne lonce...Ako je neko oslobodjen pacenistva za markama, ja sam....ne volim cak ni na garderobi kad mi pise nesto. Nego, toliko svi, da izvinete na izrazu, kenjaju o remusu i sl. a ja sam prilicno bio ubedjen da originalni lonci kod nas ni ne postoje. Nateralo me da pitam to sto sam gledao cene po netu i sebring odnosno remus zadnji lonac (izgleda da je to ista stvar, pogledajte www.sebring.at i www.remus.at pa uporedite) za kalibru kosta skoro 400 evra.
A posto ste spominjali cene od oko 200 evra, zapitao sam se ima li toga u opste iz uvoza?
Izduv-pitanje
Collapse
X
-
jedini orginal za koji bi ja BACIO pare kod nas je definitivno imasaf(gazela mirijevo nisam siguran ali ima sigurno) ali zato otkidaju od cena ali kvalitet uf smrzo sam se kad sam video lonac zaboravi ti na nas sebring,remus i ostalo!!!!! inace ono sto me je najvise iznenadilo jeste kada sam u tosinom bunaru video marku(valjda domaca) CHILE koja kosta verovali ili ne vise od remusa u ap sportu!!!!!!I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
a ja ne patim, ja sam sve blizi i blizi... hladno, hladno, hladno, hladno, hladno, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, toplo, vruce, vruce, vruce, vruceOriginally posted by RankoKja patim...
za markom...
kola...
SAAB!!!

SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
A ne, ne,Originally posted by Igorevo ja cu da vas vozim moze ?
nista ispod 300 ks
p.s. mogli bi da osnujemo SAAB club
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Narod ako koga zanima vrlo dobri i konkretni izduvni programi ima kod nas jedan majstor koji radi super izduve, umalo svi rally avtomobili kod nas imaju njegove izduve...Moj avtomobil je sada u njegovoj radionici i radim izduv od 0.8mm rostrfreia i imat ce samo cijev od izd.grana i na kraju jedan lonac i to sve ce biti tesko oko 10kg jer su te cijevi tanko stenske...super stvar a radi to sve custom a mozete dobiti i produkt iz TITANA jer covjek je u navezi sa akrapovic exhaust a svi znamo sta je akrapovic...
Evo njegovo site
www.devito-exhaust.com
pa si precitajte onaj clanak o njemu jeste u slovenscini ali sigurno cete nesto razumjeti
a tu vam je izduv za hondu 96' sedan VTI lonac i "tip" su napravljeni od titana
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 45&start=0
LP
Comment
-

Comment