To se stalno spominje u auto svetu, ali mi nikada nije bilo jasno po cemu se MEHANICKI razlikuju ulenjen, i neulenjen motor?
Dva ista modela automobila, ne trose ni gram ulja ni jedan ni drugi, a prvi ide daleko bolje od drugog? Da karike ne nalezu dobro, onda bi i trosio ulje, zar ne?
Kaze se ulenjen jugo ide 135, dobro razradjen 145. To je samo 10 km/h, ali pri toj brzini odnos snage motora i brzine raste kvadratno, tako da je ta razlika u stvari ogromna...
Dva ista modela automobila, ne trose ni gram ulja ni jedan ni drugi, a prvi ide daleko bolje od drugog? Da karike ne nalezu dobro, onda bi i trosio ulje, zar ne?
Kaze se ulenjen jugo ide 135, dobro razradjen 145. To je samo 10 km/h, ali pri toj brzini odnos snage motora i brzine raste kvadratno, tako da je ta razlika u stvari ogromna...

This is Bunny. Copy and paste Bunny into
Ali, kako imam i drugog juga, prinovu, 55ica, planirao sam da skinem glavu, karike da zamenim i gumice, uslajfujem ventile, a kako da ocistim klipove? U najavi ima koksa, auto je zapostavljenj poprilicno... bio. Da ih operem Eko Clean-om ili nesto sl.? Mislim nije problem i u voznji, i onako nece ici ispod 4k.
Comment