sve je to lepo ali kad bi nam ivicnjaci bili propisanih dimenzija,kad sahtovi nebi bili onoliko upusteni ili vire skoro 10-ak cm,kad nebi imali pesadiske rovove na putevima ili kad bi savesni vozaci kamiona iu traktora sa i bez prikolica obratili paznju na tovar ili put sa koga izlaze pa iznesu blato sa i sut sa neke gradjevine na put i ugroze ostale ucesnike u saobracaju,ja sam postavio slike kakav mi je auto bio kad sam se isao prema Vrdniku i nazad

a pre nekih mesec dana sam na spustu ka Bubanj Potoku u levoj traci zbog prljavog puta i lose vidljivosti i nemogucnosti da izbegnem ka desnoj traci ocepio zadnjim tockom polovinu cigle koja je udarila u patos i ivicu zadnjeg branika poletela visoko,iza mene je isao noviji ford mondeo,kad sam pogledao u retrovizor vidim da cigla prelece preko njega i pada pod autobus,iskreno vec sam gledao kako razbija sofer sajbnu na mondeu

a pre nekih mesec dana sam na spustu ka Bubanj Potoku u levoj traci zbog prljavog puta i lose vidljivosti i nemogucnosti da izbegnem ka desnoj traci ocepio zadnjim tockom polovinu cigle koja je udarila u patos i ivicu zadnjeg branika poletela visoko,iza mene je isao noviji ford mondeo,kad sam pogledao u retrovizor vidim da cigla prelece preko njega i pada pod autobus,iskreno vec sam gledao kako razbija sofer sajbnu na mondeu
Comment