Imas u Mocu na Novom Bg-u ljude koji rade takve stvari... Mogu da ti odrade posao, a mogu i da ti naprave alat kakav god zamislis! Pusti poruku na pp kad budes hteo da ides pa da te odvedem! Pozz
kracenje ruchice menjacha
Collapse
X
-
zavrsheno kracenje! evo rezultata:
e sad da li funkcionishe, da se brze shalta, pa mozda malo, nekih 5-10% recimo, ali to nije toliko bitno koliko je feeling bolji, preciznije i direktnije ide, meni se svidja !!!
p.s. pazite ovaj glupi alat pravi urez koliko je dubok rezach na njemu, mi smo zavrshili bonsekom
Comment
-
-
Super je ispalo,hteo bih i ja to da uradim,ali ne znam kako,posto je kod mene na Kadetu rikverc sa onom "polugom"(prstenom) koji se povlaci na gore...
Da li neko zna kako to da se izvede,tj da li zbog toga mogu da skratim rucicu...
Hvala unapred!
Comment
-
-
E i ja sam planirao isto ovo da uradim. Sreca pa ni ja nemam tu polugu za rikverc
Koliko si ga tacno skratio? Cini po fotki mi se oko 1cm ispod onog nazubljenog dela. Jesam li u pravu i da li sad, posle nekog vremena upotrebe mislis da je dovoljno ili previse?
Comment
-
-
nekih 3-4cm ukupno smo skinuli, mislim da je to prava mera, chinilo mi se da sam preterao ali je sasvim ok!
e sada kod mene su u hgtu kadice pa je verovatno razlichit razmak ruchica-sedishte nego kod tebe, proveri samo da nigde ne udarash rukom u sedishte kad shaltash i bice ok! kod mene je samo za drugu bilo frka ali nemam nikakvih problema! ako ti treba alat vichi nemo bacash pare kao jae da trebace ti i bonsek
Comment
-
Comment