kracenje ruchice menjacha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Samim kracenjem gornjeg dela rucice se dobije neki efekat kraceg saltanja, ali prava stvar je ovo

Treba pomeriti kuglu rucice, tj. produziti donji deo shalterice i izidici je za isto toliko kako bi vratili fabricku visinu kacenja iste na polugu. Ne znam kako je reseno na novijim automobilima, posto sigurno imaju drugaciji sistem same poluge do biraca brzina, ali princip je isti. Na jugu radi savrseno.
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• chikavili
      CBC Senator XXL
      • 11.02.2008
      • 732

Kod mene je problem sto sam menjao kuglu na rucici menjaca i sad nova stoji koji santimetar vise od originalne, tako da mi je skracivanje rucice neminovno, pa sam mislio kad je vec skracujem, da je skratim jos malo

Comment

• yoopie
        CBC Član
        • 21.05.2008
        • 86
        • Novi Beograd

I ja sam menjao kuglu pa dobio efekat kamionske ručice. Skratio sam je bonsekom ~3 cm plašeći se da ne preteram, ali spustiću je još na nivo bočne potpore sedišta (tj, sedalnog dela). Samo vodi računa da ne skratiš previše pa kreneš da lupaš ruku o sedišta.
        Stoka iz Bloka

Comment

• chikavili
          CBC Senator XXL
          • 11.02.2008
          • 732

Ja sam je napokon skratio za nekih 4 cm uz pomoc te alatke koju mi je reaper pozajmio i bonseka, 10-tak minuta posla. Malo mi cudno u pocetku, ali mi ovako bas odgovara

Comment

Working...
          X