Dobija se sigurno ali pod uslovom da nije dobro (odlichno) resheno u startu. Razlozi zashto fabrichki nije uradjeno ok; od namernog svrstavanja automobila u nizhu osiguravajucu grupu, preko losheg odlivka itd...
Oops, looks like the page is lost. Start your website on the cheap.
j sam na mojoj klapni odradio ovo(fotka sa klapnom),ostaje mi da odradim portmatching zbog razlike izmedju glave i usisne grane.
na vris klapnama je to vec fabricki odradjeno da nema restrikcije,znachi da je klapna i osovinica koja je nosi skoro pa u istoj ravni.
samo da onako bezveze prosiris promer TB-a nemoj,trazi bas meru za tvoj motor,i kao sto reche 206 tesko ces naci da ti neko posle odradi klapnu po novoj meri.ja sam od ideje odustao,i odradio samo optimiranje osovinice i to bas na ovom mestu-sredini
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ostao sam Vam duzan utiske i rezultate,
kasnije cu okaciti slike, sada samo kratko, nisam imao mnogo vremena da testiram "uradjeno" kuciste leptira ali zato sigurno mogu da kazem da je port matching izmedju izduvnih kanala i izduvne grane donelo malo poboljsanja
postavio sam sliku velikog formata da bi mogli da vidite jedan detalj...
a to je prosijavanje kada je klapna gasa u nultom polozaju, malo sam preterao sa poliranjem smirglom....
tako da je u zatvorenom polozaju prolazilo malo vazduha izmedju zidova kucista i klapne i narano dobio sam ler na 1500obr, cudno je da step motor to nije mogao da koriguje, iskljucivanjem stem motora uspeo sam da smanjim ler na 900-1000 obr kod zagrejanom motora, problem koji je onda nasta je da hladan nije hteo da radi lepo prvim par minuta...
Kao sto sam rekao drugom modifikacijom sam vise nego zadovoljan i preporucio bi svakome ko ima ovaj sistem da ga ODMAH SKINE,
po informaciji koju sam nasao na zavanicnom sajtu rs2000 skidanje ovog sistem donosi 1-3ks u zavisnosti od stanja motora,
primer, na delu puta gde obicno testiram auto (uvek ista polazna i krajnja tacka) dolazio sam do 180km/h limit u cetvrtoj brzini i onda kocenje, sada dolazim do pete brzine i 190km/h,
Comment