bice dosta tvrdji, osecaces sitnije neravnine na putu, bolje ce se ponasati u krivinama. cesce ces ostecivati felne na ovim nasim rupetinama po putevima
tezina felne vs ubrzanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A koliko bi mogle da kostaju alu felne 16" za recimo gumu 205/55 R16, nekog prosecnog kvaliteta, i koja bi bila oznaka za takvu felnu? I koja bi uopste felna i guma bila najbolja za navedeni Stilo? Naravno za normalnu voznju a ne za trke... Da li se isplati kupovati nove felne ili se i polovne mogu naci u dobrom stanju...?Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
za 205/55/16 ti treba felna 7*16 ili 7.5*16
sto se dizajna felne tice to sam moras da odlucis. neko ko ima stilo ce morati da ti kaze koliki je ET na fabrickoj felni i koliki moze da bude najvise i najmanje a da ne zakacinje kojekuda, mada to obicno pise na felni negde a mozes i sam da probas
polovne felne kupi slobodno ali OBAVEZNO jednu po jednu, bez guma, stavi na balanserku i zavrti pa gledaj jesu li krive. NE SME NIMALO da seta levo desno ni gore dole. racunaj da je komplet dobrih polovnih felni od 200e navise
nove su nove ali racunaj na cenu od 100e/komad pa na gore. ako imas love...
Comment
-
-
Imam i ja jedno pitanje:
golf mk2 a.6 gtd-80konja, fabricki ima 14" 185/60 (nisu alu), uzeo sam gume 195/59 15", sad trazim felne
Sta ce se desiti sa performansama? Po mom misljenju ne bi trebalo da se oseti razlika u ubrzanju jer je obim tocka ostao skoro isti, a i sirina je za samo 1 br. veca...Guns don't kill people. My cousin does!
Comment
-
-
Ako su to one vagenone celicne od 6J dobices po svim poljima kada budes presao na alu.
Te celicne od vagena su totalni krs...teske u tri lepe.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Citao sam celu temu, jasno mi je za tezinu, samo mi je za velicinu bila dilema... A i neki pricaju kako ce da mi se poveca potrosnja za 2l, sto je mislim nemoguce, s obzirom na razliku u velicini...
Uzimam ats 7j
A u pravu si da su teske =]Guns don't kill people. My cousin does!
Comment
-
-
sa sirom gumom dobijas startnost, manju krajnju brzinu, vecu stabilnost i duzi zaustavni put. prodzaraj malo ovde ima sve lepo objasnjeno uz par kalkulatora koji ce ti kostiti ako imas bilo koju nedoumicu vezano za promenu dimenzije.
CAR BIBLESdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment