on se izgleda vec zasitio tog flinga sa nitrom i postalo mi je sporo tj kao normalno a poceo da se druzi sa 206 sto bi znacilo da vec ima u glavi neki turbo kit ovo ono samo ne zna gde da ga smesti...
Pazi brate,auto mi je jako brz ali u poredjenju sa mnoooogim automobilama je teeeeska bicikla..
Iskreno.
na zalost, upravo tako. auto sada leti. koliko ja znam, prva ti puni do 63km, druga brzina do 92km/h a ti do 100km izvuces za od 5-5,2sec od nule. to pokazuje da ti od nule uspes za 5sec da izmenjas tri brzine, sto govori o tome kako ti auto odlicno puni a jedini tvoj problem nije samo kilaza tvog typeRa od sada nekih 1300kg olaksanog, vec i to sto se u poslednje vreme druzis samo sa tunerima pa smatras da je sve preko 12sec spor auto
da, definitivno si izabrao pogresan auto s obzirom kakvi su ti planovi. pa tebi je sada najjeftiniji tuning da kupis lakse felne jer pogledaj koliko ti kostaju ostali delovi koji bi ti dali snagu..znas ti to bolje od mene..
znaci, batali i razmisljanje o turbu, kako te savetuju, jer sa standardnim motorom, iako imas R tj racing model, i 80ks nitra mu je puna kapa pa bi ozbiljniji turbo bio rizican do 00 a da menjas delove motora i ulozis Boga oca na tu postojecu kilazu...
Pazi, moze on da tera i jedno 200KS N2O, ali ne sa ovom kompresijom. U stvari moze, ali ne sa ovakvim paljenjem i NIKAKO sa nasim gorivom.
Turbo (ili kompresor) konverzija tog motora daje dobre rezultate ali ubija poentu celog auta. Moze neka LPT varijanta, ali opet ce zavrsiti na istom kao i sa 80-ak KS N2O, a da ide preko, opet, trebace da se cacne nesto sa paljenjem i da se koristi JAKO dobro gorivo. A za to paljenje...pa ili onaj Hondata modul ili...nesto trece
The difference between men and boys is the price of their toys
Nema sta vise da se cacka,to mu je sto mu je i kraj.
Ako ukradem negde pare nesto cu da uradim ali do tad nista..
Definitivno sam kupio pogresan auto,ali daleko od toga da je los.
Jbg sad,sta je tu je,vozim ovo dok ne skupim pare za 2Jz..
Comment