You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Nema potrebe, vozio sam jedan jak turbak 4wd i shvatio da je to prava stvar.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Ne smes nas vise pustati u svoja kola. Najpre tokijo sa aerom pa ja sa perecom. Kako da kazes nesto protiv njih
Kad probate taj i takav FWD, onda recite da li je nekontrolisano ili ne. Pipavije nego na atmosferi jeste, ali daleko od toga da je JAKO tesko ili nekontrolisano.
The difference between men and boys is the price of their toys
Ja probao. Ok, nije "jako tesko" ali definitivno trazi drugaciji pristup.
Torque steer se oseca, posebno u obrtajima kada Turbo krece da radi. Oseca se i na pravcu i u krivinama.
Bi to Honda Civic D16+Turbo sa 200+ ks sa relativno losim gumama napred. Poseban problem je potapanje gasa na izlasku iz krivine, krece preko nosa i ako ode previse nista ne pomaze.
No, glupa je diskusija realno jer sve vise naginje na "FWD vs ostalo".
Pug 206tica ima FWD pa ima FWD i to da se menja ne moze (bez ozbiljnih i verovatno besmislenih prepravki).
Ako se zeli ici brze, mora se staviti Turbo i ziveti sa njime i svim vrlinama i manama.
Ziveti se moze, bilo bi bolje da je RWD ili AWD ali nije.
Comment