Prilici po izgledu za drag vehicle je cista kontradikcija u terminima Kako izgleda uopste nije bitno...mislim, jeste, ali ne toliko
Izgleda lepo, nema sta, ali one slike odozgo su neki generalni reper kako ce se raditi, a sad kako tacno ce da izgleda spolja, daleko od toga da sam jasno odredio sta ce se raditi. Ima vremena.
The difference between men and boys is the price of their toys
Za sve koji su u stanju da se zanesu lepim pricama o BMW 6-acima, samo da napomenem da su najneutralniji na pistama u E30 karoseriji 318iS i M3, ko nezna zasto neka uzme vagu za prednji trap i neka proba da vozi brod
Pogledam sta imam od TITAN sipki, koje debljine ti trebaju (moze i tanje )
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Uh, koja debljina, to je vec pitanje za drugara koji mi je radio roll bar, ili za nekog ko ima trkacki roll bar u Jugu, recimo. Sto se duzine tice, mislim da je 12 metara otislo u 206, tako da bi mi trebalo najmanje toliko ako ne i vise, ne znam koliko ti je prakticno da se angazujes oko toga
Usput. motor bi trebalo da se carini pri uvozu u SCG, napomena unapred da imas na umu
The difference between men and boys is the price of their toys
206... sad sam gledao, moram da se posavetujem, ima komada koji su iz industije, sve od 30cm do oko 150cm ali najdevlji promer je oko 22mm.
Moram da se posavetujem sa jednim drugarem, koliko je sigurno sa 22mm promerom.. bar gornji deo da se uradi, teziste drzi nisko i dalje .. provericu sta i kako...
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment