evo danas stiglo jos nesto
poluosovine,cenim da su od materijala koji ima veliki procenata uvijanja(nesto slicno sam video ali ne u auto bransi)..moze li se znati oznaka materijala?
kuplung
stage?
dve walbro benzin pumpe (treba terati one 750ccm dizne a?)
Kühler(treba to sve ohladiti )
i ovako izgleda decija soba(mali magacin tipaTrotters Independent trading and Co)
pozdrav Trottersima
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
kuplung je stage 3 , samo ta korpa je od stage 2 nekad bila pa su je poboljsali , napravili jace opruge ali pedala kvacila je ustvari jako mekana , rukom se bez problema moze stisnuti , isti kit imam i ja na mom saab-u
Poluosovine su od torzionog celika, tacnu oznaku ne znam, ali jedan Erik Kilander sa E30 sa preko 1000ks, sa tim poluosovinama i slikovima startuje sa 5000rpm i skidanjem noge sa kvacila - ako to izdrzi, izdrzace i mene
Pumpe su Walbro 255 a kvacilo trpi oko 700nm, a dobra strana je ovo sto je Saabpower napisao.
Dakle skoro sve je tu
The difference between men and boys is the price of their toys
skoro sve je tu?
sta ima jos da ti fali?
ah coveka
sto se tice kvacila ja sam drmnuo u xedosa exedy mislim stage 2 i ono sto sam mogao da primetim u ono malo km voznje je da je kvacilo bilo meko kao dusa, a da je drzalo kao blesavo..
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment