Zavisi cime nauljis motor
Ajd' sad dosta offovanja bre!
M3 projekat
Collapse
X
-
evo danas stiglo jos nesto

poluosovine,cenim da su od materijala koji ima veliki procenata uvijanja(nesto slicno sam video ali ne u auto bransi)..moze li se znati oznaka materijala?

kuplung
stage?

dve walbro benzin pumpe
(treba terati one 750ccm dizne a?)

Kühler(treba to sve ohladiti
)
i ovako izgleda decija soba(mali magacin tipaTrotters Independent trading and Co)

pozdrav Trottersima
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Preko telefona kuckam pa malo kasnim...
Poluosovine su od torzionog celika, tacnu oznaku ne znam, ali jedan Erik Kilander sa E30 sa preko 1000ks, sa tim poluosovinama i slikovima startuje sa 5000rpm i skidanjem noge sa kvacila - ako to izdrzi, izdrzace i mene
Pumpe su Walbro 255 a kvacilo trpi oko 700nm, a dobra strana je ovo sto je Saabpower napisao.
Dakle skoro sve je tu
Comment
-
-
skoro sve je tu?
sta ima jos da ti fali?
ah coveka
sto se tice kvacila ja sam drmnuo u xedosa exedy mislim stage 2 i ono sto sam mogao da primetim u ono malo km voznje je da je kvacilo bilo meko kao dusa, a da je drzalo kao blesavo.."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
hrom-molybden-vanadium legiran chelik
Da, skoro sve, dolazi samnom, x-pipe sa WG-om , zatim 3 Bara MAP i TRIONIC box. Mora prvo u SAABu da se provoza
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa nije bash ali tu je
Taj rad sa obrtnim momentom

BTW: evo me nazad sa MAPom i nekim boxom, kaze:
Maptun BMW AERO Stage X , hm.. kako mi zvuci poznato to StageX
Kod Maptuna X je sifra za: Van pameti
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Mogu li se znati cene ovoga... Interesuje me cena za kvacilo... Koja je marka u pitanju i ima li za druge proizvodjace? Sta je sa druk lezajem?Originally posted by 206Pumpe su Walbro 255 a kvacilo trpi oko 700nm, a dobra strana je ovo sto je Saabpower napisao.
Dakle skoro sve je tu
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-

Comment