Mora da mislis na svirenu?
M3 projekat
Collapse
X
-
Comment
-
-
Ah ja sam na tome izgubio najvise vremena,ja sam isto pravio kompletnu novu instalaciju,a tu bash i nije pametno zuriti....Originally posted by 206Ne znam, sad je do Raleta, kad poveze sve one spagete pod haubom i tablom, moze da se upali jer je, sto se mehanike tice, odavno spreman.
Pa je'l sira ili svira?Originally posted by 24vPa jel svirena ili sirena?

Kako funkcionise Engine Managment? Ti imash neki dodatak fabrickom kompu ili ides sa neki standalone-om?Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Sva tri. Imam Trionic, plus Innovate datalogger, i NIRA I3+ koja kasnije dolazi na sve to. Plus Maximiser N2O kontroler, neke sitne kontrolere za Defi satove, i jos par nekih Raletovih crnih kutijica koje samo on zna cemu sluze
Trionic radi posao za pocetak, datalogger ce biti koristen za kupljenje relevantnih podataka za korekciju mapa u Trionicu, a za izvlacenje maksimuma iz motora trebace mi NIRA, u koju cu da prebacim Trionic mape za pocetak, kao osnovu na kojoj ce se raditi dalje.
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nije nego nastanak
Upravo se zavrsava jedan projekat. Tu nema mnogo odstupanja u vremenu i ne moze da odugovlaci. Uglavnom traje oko 9 meseci
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-

Comment