Pustim drugi snimak i kako uchita do pola2og minuta tako mi komp zabode
Al dobro video sam kako pali
Nego jel vi onog jadnog Gumu bijete ili ga drzhite na nekom hladnom mestu?Vidi mu se u ochima strah Kad je upalio kao da mu je sav sneg koje je napadao pao s ramena
Normalna pojava kod novosklopljenih motora je da na vrucem delu odgovreba mast koja se nakupila prilikom montiranja delova. Dovoljna je nasa mast sa ruka , znoj itd da vidis to sto vidis.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Nego jel vi onog jadnog Gumu bijete ili ga drzhite na nekom hladnom mestu?Vidi mu se u ochima strah Kad je upalio kao da mu je sav sneg koje je napadao pao s ramena
Pa ko mu je kriv, kad oteze sa poslom do Nove Godine, a onda frka trka i panika da se stigne na vreme A nije ni cudo sto mu nije svejedno, nikome nije bilo, tim pre (sto rece Mario) sto sva ona elektrika i elektronika radi na "carobni dim" - dok je taj dim u zicama, sve radi, kad carobni dim izadje napolje, struje vise nema, gecrkt
Dimi, naravno da dimi, odgoreva sve na sve strane...
The difference between men and boys is the price of their toys
e pa stvarno svaka chast, extra extra, bash mi je drago da se pokrenuo, iako radi kao da je neko zaboravio chekic unutra ali chuje se da krije zlo pod haubom...
srecna nova i nek vam je sa srecom...
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Jeste, imacu auto, ali onaj podli italijan od elektricara nije izdrzao da mi ne podvali nesto, pa je tutnuo zabarski poklopac za ulje na deklu - e ako TU ne pusti ulje, bice sve u redu
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment