M3 projekat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Aha, opala mu kosa

Nego, onaj Aero sad neverovatno podseca na AUTO Ima stakla, tablu, nov izduv, zavrsen i ucvrscen rezervoar i jos gomilu onih sitnih slajvrznica od kojih auto izgleda kao auto a ne gomila lima u garazi.

A i Rale je resio da se (malo) uozbilji. Da je 10 dana radio kao juce, posao bi odavno bio gotov, nego covek njega stalno mora da terorise da bi radio nesto...sreca pa mu Mario pomaze inace bi bilo svega...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• bmwscaner
      CBC Član
      • 27.02.2008
      • 39
      • LJUBUSKI Bosna I Hercegovina

koji projekt covjece ja sam ostao bez teksta sve sam ovo procitao i pao na guzicu koji ste vi strucnjaci jbt ja glavu razbijam kako ugraditi bmw -ov motor u bmw a vi neke avionske postavke radite i motore neke urnebesne
      206 MAJSTORE NE DA TI ZA OVO DIZEM PRST GORE NEGO OBE RUKE

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Hvala, drago mi je da ti se dopada

Comment

• bmwscaner
          CBC Član
          • 27.02.2008
          • 39
          • LJUBUSKI Bosna I Hercegovina

naravno da dopada i nadam se jednom da cu imati cast da stanem sa svojim smecem na stazu kraj tebe bar na upisivanju klase da me oduvas sa piste

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Bice prilike, bice

Nego, zivo me interesuje kako ce Rale komentarisati danasnju probnu voznju, meni malo glupo

Comment

• mishkom
              CBC Senator XXL
              • 07.08.2007
              • 591
              • N/A
              • N/A

aj aj. .. kaziiii

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Ma joook, nek' isprica on

Comment

• 24v
                  CBC Senator XXL
                  • 11.12.2004
                  • 479
                  • Beograd, Karaburma

sad mi je ispricao preko telefona...ha
                  I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Evo ja ga na snimku vec deseti put slusam kako se cereka k'o klinac dok snima u kabini

Comment

• Goran
                      Moderator
                      • 06.10.2004
                      • 535
                      • Vrbas

Pa podeli s decom
                      Originally posted by Dora
                      Banovao me Goran
                      Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

A, ne. Sledeci klip koji cu postaviti ce biti kad neki sitni gremlincici budu istrebljeni i mane (za koje cekam neke sitne delove) budu ispravljeni.

Konkretno, treba da zamenim zadnje opruge jer ih poluosovine kace, auspuh nije zakacen pa se maltene vuce po zemlji, malo mi je glupo vise da ga vozam onako golobradog i coravog napred pa cu sacekati i branik da namestim, kocnice i dalje nisu ono sto treba da budu, itd itd...nista krupno, ali me nervira.

Dakle da ne bih morao da komentarisem snimke u stilu "ovaj cudni zvuk se cuje zato sto jos treba da se popravi ovo ili ono..." sacekacu dok ne resim neke sitne gluposti, pa da pravimo neki novi filmic.

Ali ukratko - slajfuje u prve 4. brzine, da li slajfuje dalje od toga ne znam, nisam probao

Comment

• Goran
                          Moderator
                          • 06.10.2004
                          • 535
                          • Vrbas

pa dobro

cekam...
                          Originally posted by Dora
                          Banovao me Goran
                          Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• Gumetina
                            Banovan
                            • 12.12.2004
                            • 1082
                            • Novi Sad

probao bi on i u 4. da li kuca blokadu u mestu nego nestalo puta...

vozio sam sve u svakakvih brzim sklopocijama, i ovo je do sada najludja konzerva u koju sam seo

Ja Vam opisati ne mogu kako ono radi i sta radi, aj kad zanemaris zvukove kojih ima u izobilju , auto je potpuno neupotrebljiv cenim ispod 200 na sat...

1. ccccc 2. cccc 3. brrrr (kao lagano daje gas i onda patos) ccccc stojimo bukvalno u mestu (na jedno 120-140 a cajger leti preko 160) [uzeti u obzir da cajger laze tacno 10% zbog vecih tockova]

mislim da je pogresna skoljka odabrana za toliku snagu, taj moment a posebno da su bacene pare na nitro koji ce prasinu da skuplja....

ja jos masiram vratne prsljenove i pokusavam familiji da kazem, svi misle da preterujem se*em i lazem.....

Divljina u svakom pogledu!

p.s. shefe jesam kupio jos nedelju dana da zavrsim struju ?

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Jesi, crko dabogda, samo je zavrsi da se vozimo makar malo ove godine Posle te tvoje strujetine ima ne vise od dan-dva posla rada pre slanja na tapaciranje, daaaaaaj viseeeeeee da ga vozimoooooo

Nitro su bacene pare, da. Savrseno nepotrebno, i za sada ja ne vidim za sta i kada bi mogao da se iskoristi...videcemo.

Dobro, ajd' sad...pogresna skoljka...sta je interesantno u tome da ti das gas a on ne skripne ni milimetar? Moze i ono da se vozi, ali uz DOSTA vezbe, pazljivu nogu na gasu i brzu kontru na volanu Osim toga, sa takvom tezinom i snagom ne znam sta i kakav auto to NE bi slajfovao?

A bas me interesuje kako li ce da ide kad konacno uradimo adaptaciju Trionica i ubacimo prave, korigovane mape unutra?

Ihaaaaj

Comment

• Gumetina
                                Banovan
                                • 12.12.2004
                                • 1082
                                • Novi Sad

Secas se one price, ipak je to k-jetronic da mi to prekonvertujemo ?
                                -Sta bre da prekonvertujemo ? cuti i vozi ....

E isto vazi i za ovo, kakve bre mape adaptacje, nitro , autogas...? cuti i vozi !

Detalj sa danasnje ekskurzije, posle namestanja auspuha, vec se skupilo drustvo na cosku da posmatra raketu, izmedju ostalih i jedan penzioner iz komsiluka i sad krene Shef gore, mi trkom do coska, stigli svi gledamo, a onaj isti penzioner pravo dole... u garazu Kaze Perina cura, eno ga udje u garazu ! ja potrcao odma dole, kad ono penzija usao , ruke iza ledja i razgleda... ja kako sam trapav, cuje me da doalzim i nonsalantno izadje napolje i ode dalje svojim putem... - morao je da udje u reaktor da vidi zasto auto kad se umota u celofan ide BRZE !!!

Comment

Working...
                                X