Nisu helperi, to su glavne opruge. Kratke, male, kako god, ali su identicne visine kao i ove sto su sada na autu (140mm) i imaju istu tvrdocu (160kg/cm). Razlikuju se po tome sto nisu progresivne, i imaju mnooogo manji spoljnji precnik pa nece kaciti za poluosovinu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Naravno da imam problema sa trakcijom, ali ne samo zbog guma, jer takva guma koja ce to da obuzda tesko da postoji. Drag slick je druga prica ali na putu, vozice se tako kako i pre neki dan, malo pravo malo popreko...
BTW, na konto onih zafrkancija da mi skripe kocnice, mislim da ce ovo malo popraviti stvar
Nije kostalo nenormalno, manje nego fabricki kaliper.
Cilindri razlicite velicine cisto da se smanji potrebna sila na pedali kod normalne voznje, kad malo jace prikocis ukljuci se i onaj dodatni, veliki klip.
Nisam uzeo u setu sa diskovima, za sada, imam potpuno nove diskove na autu, bilo bi glupo da ih bacim...
cilindri razlichitog prechnika su danas jedan "must",nisam siguran mislim da je to medju prvima prihvatio APracing...na koju velichinu diska pakujes,i da li ti ide direktno "rupa na rupu" sto se tiche montaze ili pravis adapter?i ne reche cenu bre,ili krijes?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Razlicite velicine klipova se koriste zbog ovog sto ti rekoh, lakse je modulisati silu kocenja.
Velicina diska je standardna sa E36 M3, 315mm, ide naravno rupa na rupu, jer je disk odavno namontiran, a klesta imaju nosace pravljene za E36 M3 - identicno kao i za moj trap
Daleko su od losih. Kvalitet izrade je odlican, materijali prvoklasni, tehnologija je kopija Bremba, koriste Powervane diskove u kitovima (prevod: JAKO dobri) - jedino sto ih zeza je ime, nisu TarOx, Brembo ili AP, ali za 2x nizu cenu nude isto sto i oni.
Nemam nista protiv da vozim i no name kalipere dok god obavljaju prvoklasan posao, a ovi ce sasvim lepo posluziti.
Comment