Ako je rec o estetici meni se extra svidja, mozda bi bubrege ofarbao u crno a jedino sto bi voleo je da je jos nizi ali to bi jos pogorsalo trakciju zbog minusa a i tockovi su mu ogromni!
pazi, vecini ne lici na M a bas smo eM i ja danas komentarisali.kod tebe je znak na masci niklovan a kod eMa je crn, jedino to nista drugo a i auto uzivo izgleda totalno drugacije nego na ovim slikama posto ga je ovde malo sam ugao i daljina sa koje je slikano izoblicila. bitno je da je bombonca baaaa... bombonca...
Bubrezi bi mi nekako odskakali da ih ofarbam, sta znam...Ono sto sigurno znam je da definitivo napred NECE biti nizi. Pozadi mozda malo jer je sad dignut kao roda, ali verujte da je i sada toliko tvrd da plombe ispadaju. A i ne bi sluzilo nekoj svrsi, osim da mozda izgleda lepse za svrckanje po gradu, ali sumnjam da bi lezao nesto ekstremno bolje, a za trakciju bas i ne bi pomoglo, svejedno vec jurim mekse opruge pozadi da na dragu mogu da upiju nesto momenta ako auto pustim da "klekne" pri startu.
Ja lepo kazem i govorim otkako je ofarban, verujte da uzivo nemaapsolutno nikakve veze sa ovim slikama, MNOGO je drugaciji.
The difference between men and boys is the price of their toys
Meni je slična boja zapala za oko kada je jedan amer pre otprilike 4-5 godina poslao ovu sliku na E30M3 mejling listu. Super mu stoji .
A što se 'raonika za sneg' tiče, više se kod mene vozio u autu nego na braniku, zbog ležećih policajaca i ostalih radosti beogradskog saobraćaja.. Najlepši je u garaži .
Papiri oko motora jos nisu sredjeni niti cu ih sredjivati, sacekacu nove propise oko saobracajnih bez brojeva motora, platiti po kubikazi i snazi i postedeti sebe muka oko atestiranja i slicnih gluposti.
Nije bas skroz vezano za temu, ali... cije papire ima blok sada? Sta tacno izbegavas/dobijas novim propisima, posto i mene ceka slicna stvar? ...i naravno, kada stupa zakon na snagu.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Pa blok sada fakticki nema nikakve papire. Trebalo bi da papire sa carinjenja dam na tehnicki, pa atest, pa menjanje papira u saobracajnoj, ili kojim vec to redom ide...zezancija. Radije cu sacekati nove saobracajne bez broja motora.
Sto se tice drugog motora i teranja iznad 500KS, ne treba mi ni drugi motor ni drugi turbo za povecanje snage. Motor moze da trpi dosta vise nego 500KS, turbina do 700, Trionic moze da tera injektore do 1400cc. U prevodu - promena mape i povecanje boosta. Ili da lepo kupim adapter Trioic/NIRA - plug & play, radi i jonizacija, i igram se sam mapama. Najmanji je problem dodati jos snage, ali vidite i sami da je i ovo tesko kontrolisati. N2O da ne pominjem.
The difference between men and boys is the price of their toys
auto je bruka, i po izgleda, a i po jacini/brzini/slajfovanju veoma mi je drago da je ovaj projekat priveden kraju, i jedva cekam da ga vidim na dragu, samo malo ova potrosnja, hmmm ubaci mu plin (salim se naravno)
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment