Dacia Logan-ugradnja filtera kabine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Dacia Logan-ugradnja filtera kabine

Kod Logana je ovde mesto filteru

Ovo se proseca

Kod LoganaII i Sandera postoji mala razlika

Ozna?eno plavom bojom

Odgovara filter za Clio III, Modus, Micru.

Ovde se vide stari i novi filter jedan pored drugog:

Prljavstina u lezistu filtera:

Prljavstina iz drugog ugla (veci deo je spao sa filtera u toku vadjenja):

Leziste filtera posle ciscenja:

Leziste filtera posle ciscenja, drugi ugao:

Oni sto nemaju ni filter, ni mrezu za komarce, ni........neka stave prst na celo sta im raste u kolima

Na proslom otvaranju je bilo mnogo vise zelenila, sad sam pogledao fotke, ali ne znam gde prolazi. Ne postoji nacin da se zaviri unutra kad je filter postavljen. Mogli bi drugi clanovi da slikaju unutrasnjost kad budu menjali filter pa da vidimo kako je i kod drugih, bzvz je donositi zakljucak na jednom primeru. Svakako treba premeriti filter u rupu iznutra. Sumnjam da ide sa gornje strane posto nisam nikako uspeo da vidim "plafon". U svakom slucaju, neka i to malo prodje, veci deo je ipak ostao u filteru. Ko nema filter, mogu da zamislim sta ima u isparivacu, a nema odakle da ocisti.

Carapa ugradjena, 12 minuta i 65 dinara.

• Dacija
    CBC Početnik
    • 23.07.2012
    • 2
    • Kraljevo

Odg: Dacia Logan-ugradnja filtera kabine

Imam Daciju 1,4 MPI laureat pakt kupljenu 2007godine odmah posle bozica.U sustini sam VEOMA zadovoljan za date pare sam dobio dosta,nisam preterano zahtevan,Medjutim od same kupovine auta imam jedan problem,kada upalim motor i upalim svetla resetuje mi sve u kompjuteru sem glavne kilometraze na leru gotovo da ugasi motor,a u voznji kao da blago pritisnem kocnicu.Napominjem da se to nedogadja stalno ali se ipak dogadja.Drugi problem,nemogu da zamenim filter kabine jer majstori kod koih sam bio kazu da je poklopac filtera jednostavno zanitovan,nija kao na prilozenim slikama.Molio bi vas da ako mozete postavite malo jasnije slike. Molim za pomoc.

Comment

• bmiillan
      CBC Senator XXL
      • 18.04.2005
      • 393
      • beograd
      • clk 200k

da si pazljivije procitao post iznad video bi da se jedan deo proseca sto je kolega vrlo jasno oznacio na slici.
      ali lakse je pitati nego citati i gledati. obrati paznju na drugu i cetvrtu sliku
      nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• Dacija
        CBC Početnik
        • 23.07.2012
        • 2
        • Kraljevo

Da samo se treba malo raspitati,pa saznati da odredjeni broj dacija ima klimu a nema filter.Bar tako kazu u integramotors servisu i u jos malo vidjenijim servisima.Postavljene slike stvarno sve lepo prikazuju ali taj deo klime kod mene jednostavno nepostoji.

Comment

Working...
        X