Kod Logana je ovde mesto filteru

Ovo se proseca
Kod LoganaII i Sandera postoji mala razlika

Ozna?eno plavom bojom

Odgovara filter za Clio III, Modus, Micru.
Ovde se vide stari i novi filter jedan pored drugog:

Prljavstina u lezistu filtera:

Prljavstina iz drugog ugla (veci deo je spao sa filtera u toku vadjenja):

Leziste filtera posle ciscenja:

Leziste filtera posle ciscenja, drugi ugao:

Oni sto nemaju ni filter, ni mrezu za komarce, ni........neka stave prst na celo sta im raste u kolima
Na proslom otvaranju je bilo mnogo vise zelenila, sad sam pogledao fotke, ali ne znam gde prolazi. Ne postoji nacin da se zaviri unutra kad je filter postavljen. Mogli bi drugi clanovi da slikaju unutrasnjost kad budu menjali filter pa da vidimo kako je i kod drugih, bzvz je donositi zakljucak na jednom primeru. Svakako treba premeriti filter u rupu iznutra. Sumnjam da ide sa gornje strane posto nisam nikako uspeo da vidim "plafon". U svakom slucaju, neka i to malo prodje, veci deo je ipak ostao u filteru. Ko nema filter, mogu da zamislim sta ima u isparivacu, a nema odakle da ocisti.
Carapa ugradjena, 12 minuta i 65 dinara.

Ovo se proseca

Kod LoganaII i Sandera postoji mala razlika

Ozna?eno plavom bojom

Odgovara filter za Clio III, Modus, Micru.
Ovde se vide stari i novi filter jedan pored drugog:

Prljavstina u lezistu filtera:

Prljavstina iz drugog ugla (veci deo je spao sa filtera u toku vadjenja):

Leziste filtera posle ciscenja:

Leziste filtera posle ciscenja, drugi ugao:

Oni sto nemaju ni filter, ni mrezu za komarce, ni........neka stave prst na celo sta im raste u kolima
Na proslom otvaranju je bilo mnogo vise zelenila, sad sam pogledao fotke, ali ne znam gde prolazi. Ne postoji nacin da se zaviri unutra kad je filter postavljen. Mogli bi drugi clanovi da slikaju unutrasnjost kad budu menjali filter pa da vidimo kako je i kod drugih, bzvz je donositi zakljucak na jednom primeru. Svakako treba premeriti filter u rupu iznutra. Sumnjam da ide sa gornje strane posto nisam nikako uspeo da vidim "plafon". U svakom slucaju, neka i to malo prodje, veci deo je ipak ostao u filteru. Ko nema filter, mogu da zamislim sta ima u isparivacu, a nema odakle da ocisti.
Carapa ugradjena, 12 minuta i 65 dinara.

Comment