Trebalo mi je samo 2 meseca da se setim da sredim neke filmice
Nisam uspeo da ubacim muziku tamo gde shushti zbog vetra, a ponegde se chuje zanimljiv zvuk vvtLi motora sa ColdAirIntake-om, pa sam ostavio sve kako i jeste...smarace vas sigurno (i mene je) ali shta je tu je
Nije tako veliki uspon, mnogo je vaznije imati dobre kochnice zbog spushtanja, nije spor put uopshte pa se spale kochnice veoma brzo, svaki auto koji nam je doshao iz suprotnog pravca je smrdeo i to zestoko
Nismo imali problema...Rumuni voze kao nenormalni, idu i duplo brze od ogranichenja...jednom su nas zaustavili u naseljenom mestu, sasvim sluchajno, videli strane tablice, pitali na rumunskom da li prichamo njihov jezik, odgovor bio negativan i dovidjenja, prijatno bez gledanja u saobracajnu i zeleni karton...izgleda ih ne interesujemo
Chak smo i na granici mnogo brze proshli od svih ostalih, nishta ne gledaju kola, umeju da zezaju Rumune...
Tako je bilo u nashem sluchaju, ne mora da znachi da je uvek tako, ali s obzirom da nismo ishli Yugo-om vec atraktivnim autom (svi zivi se okrecu i bleje u chudo od auta ) iznenadjujuce lako i brzo je sve bilo...
Svakako vredno odlaska ko voli voznju, avanturu, pentranje po planini i slichno
Obratiti paznju na deo puta sa juzne strane Karpata, tj. planine Fagaras, jer je maltene do samog vrha bio losh put, a mislim ubedljivo najgori deo izmedju brane Vidraru, koja je na oko 800mnv i podnozja planine koje je blizu 1000mnv...sam vrh puta je neshto preko 2000mnv
Comment