Letovanje iz snova (kosmarnih)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • espace2beograd
    CBC Veteran
    • 06.10.2010
    • 149
    • Pančevo
    • Golf 7 81kw

e dobro je, svaka cast

To ko ono kad se prica vic, kada ga neko isprica on je smesan

Ovaj tekst moze da zavrsi kao scenario za neki film

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

ma ima dosta scenaria za film,nazalost. jedan poznanik koji je letovo de i ja u Pefkohoriju, nabije maler da mu puknu neka dva kajsa na 50 km od pefkohorija u dolasku ( ne znam koji auto ) . uzmu mu 150 evra za slep od 50km, i uzmu mu 150 evra za ruke.
      kazu SRECOM je imao ta dva kajsa u gepeku. pa sunce ti poljubim s'kakim autom je krenuo kad su mu delovi u gepeku ?!?.
      drugi slucaj,prijatelj koji je bio samnom na moru svo vreme. Nisan Patrol dizel 4200 ccm. kaze on meni "od kada sam sipao gorivo u Makedoniji,nesto mi cakce napred al auto normalno ide. i sve bude uredu vrati se on. i vidimo se ponovo.kaze "znas da mi otisao motor dva dana posto sam se vratio sa mora"
      on je na tom autu radio generalnu prosle godine,presao 10 000 km od tada. i kaze da mu isti majstor otvorio motor i video da je jedna pretkomora skroz pukla i upao komad pa unistio klip, a i ostale pretkomore su naprsle. rekao mu da je to od LOSEG GORIVA ?! iz MAkedonije.steta cirka 300 evra.
      nemam pojma ja idem benzincem vec 3 godine u Grcku i sipam benzin i u makedoniji i nemam problema,da li ima ipak neki "kveker" sa makedonskim gorivom ?!
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Igor_sd
        CBC Veteran
        • 23.12.2007
        • 146
        • Smederevo
        • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by nikolans78 View Post
        "on podvuce crtu i kaze 270 eura. Dijagnostika 30, deo 150, rad 80 i testiranje 20."
        Zezno se Adonis za 10 evra, ovo je 280 evra
        Super je tekst, steta za letovanje. Bilo mi je neprijatno da se smejem tudjoj nesreci, ali nisam izdrzao.
        Bice da sam se ja zeznuo u pisanju, ali tako nekako je bilo, a 270 sam dobro zapamtio.

Comment

• Igor_sd
          CBC Veteran
          • 23.12.2007
          • 146
          • Smederevo
          • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by bojanjov View Post
          Ja obično kad vidim tol'ko pisanije preskočim obavezno. Ovoliko slova nisam pročitao ni u lektiri, odlična priča...
          Ni ja u zivotu nisam ovoliko ispisao, ali mi je sve to ostavilo takav utisak da sam jednostavno morao "da stavim na papir".

Comment

• tomamega
            CBC Senator XXL
            • 19.03.2009
            • 715
            • Beograd / Crna burma, prim. prev.
            • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by zoranbg View Post
            nemam pojma ja idem benzincem vec 3 godine u Grcku i sipam benzin i u makedoniji i nemam problema,da li ima ipak neki "kveker" sa makedonskim gorivom ?!
            Ma nije mu to od goriva, možda ako je promašio vrstu goriva

Ja već godinama sipam i plin i bezolovni, a ove godine i evrodizel u Makedoniji, i nikada nijedan problem nisam imao. ED im je, čini mi se, bolji a jeftiniji, auto čak manje trošio sa njihovim gorivom. Sve je to mit

Comment

• cuculo
              CBC Član
              • 03.09.2009
              • 61
              • Prilep Macedonija

Kod nas u Mk uglavnom se sipa gorivo na 2 firme koji imaju kvalitetno gorivo.
              1.Makpetrol
              2.Likoil

ostali ko ostali uvek nesto muvalju,pooz.

Comment

• PPZ
                CBC Veteran
                • 31.01.2009
                • 167
                • Atina, Grcka

Ja bogami imam dobro iskustvo na OKTA benzinskim pumpama.

Comment

• expendable
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2009
                  • 3662
                  • Bor

Makar benzin i TNG ...
                  Isuviše mali uzorak za zaključke, doduše.
                  Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Igor_sd
                    CBC Veteran
                    • 23.12.2007
                    • 146
                    • Smederevo
                    • 607 2.2 B tiptronic

Sad se nesto mislim... Ja sam par godina unazad sipao na Makpetrolu, neka pumpa mnogo pre granice, ali je imala lepe stocice u hladovini i odgovaralo mi je da tu deca klopnu i napravimo pauzu. Par godina je bilo jeftinije, pa sam tamo i punio rezervoar i bilo je odlicno gorivo. Obicno se razlika u kvalitetu primeti kod slabijih motora, pa dal' zapinje pod punim gasom ili ide lepo. E kad sam video razliku sa 160 konja (a skoro nikad nije pun gas) onda znaci da je bilo dobro. Ove godine sam sipao na pumpi pred samu granicu, nekih 16-17 litara, ne secam se tacno i ne secam se koja pumpa je bila.

Comment

• -Miki-
                      Moderator
                      • 09.11.2005
                      • 708
                      • Valjevo
                      • Honda Accord coupe cg4

@Igor
                      Citam i ne verujem sta te snadje na odmoru ali 5+ za pisanje posta na momente sam plakao od smeha za opise dogadjaja.

pozz Miki

Ps : Imas pm
                      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• slobodank
                        Moderator
                        • 26.11.2007
                        • 1338
                        • Stara Pazova
                        • Fiat Idea 14.16v lpg

Bravo za pisanije, odličan tekst.

Comment

• Igor_sd
                          CBC Veteran
                          • 23.12.2007
                          • 146
                          • Smederevo
                          • 607 2.2 B tiptronic

983!!! Jos par citalaca i vas 1000 je procitalo nesto sto sam ja napisao, a nije naslov "2,4L/100Km!" Uaauuu!!! (sto bi rekao moj sin) Ako vam se vec toliko svidja, cim predje magicnu cifru, obecavam vam jos jednu, takodje istinitu pricu u najskorije vreme.

Comment

• djape1977
                            CBC Senator XXL
                            • 08.03.2008
                            • 401
                            • bg
                            • fiat 132 i lada 2103

a ja napravio 3700km sa ladom iz '79. beograd Joanina u jednom komadu 9h.
                            posle produzili do Lefkade. tamo crkla kontakt brava, zaglavio kljuc. odvalim je srafcigerom i nastavim dalje. nije me mrzelo pa nadjem i prodavnicu delova, ima lada niva na svakom cosku pa sam skontao da mora da negde kupuju i delove. nova brava 25e. ne kupim je nego nastavim da palim na srafciger. ko ce da mi ukrade ladu?
                            Stignemo u Patru. clan lokalnog lada kluba me presretne na ulici. nudi bravu za DZ. ma ne treba drugar, vodi me gde je dobar giros ali za 2 evra, ne jede mi se za 10.
                            odatle za Atinu. negde kod Korinta pocne malo da stuca lajka. stanem na pumpu, kao malo ocistim platine srafcigerom, 3 minuta posla i nastavim dalje. sve ok. posle u Solun. sve bez greske. guta lajka i srpski i makedonski plim i benzin. autoput 130-140km/h. nema klimu? otvoris prozor i uzivancija.

zao mi je da cujem za muke, ali zaista ne kapiram poentu kupovine i voznje auta koji kosta djavo i po za odrzavanje.
                            sto se servisa u grckoj tice, odlicno si prosao. nije ti puno naplatio, cena je bila drugarska. poznajem dvojicu likova koji drze servise dole, jedan u Joanini drugi u Larisi i veruj mi, naplatio ti je ispod cene

da ne bude da pricam kojesta, evo jedna fotka sa Katihisma beach na Lefkadi

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

a moj komsija napravio bajsom letos 2800 kilometara po evropi. Dva puta mu se probusila guma i nazuljao je **** i stvarno ne razume zasto ljudi kupuju kola, trose pare na odrzavanje, gorivo, registraciju....

mogu da okacim i sliku nazuljanog ****ta ako treba.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zdushan
                                CBC Veteran
                                • 21.08.2012
                                • 129
                                • Beograd
                                • Toyota Corolla E12 1.6 vvti

Moj komsa svuda ide peske, i nisu mu jasni uopste ovi sto bacaju pare na bicikLove...

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

Working...
                                X