Putešestvija by ada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jevtic
    CBC Senator XXL
    • 26.11.2006
    • 729
    • beograd

oćemo nastavak.
    ex - fabia 1.9 tdi
    golf 2.0 tfsi

Comment

• ac1d
      CBC Veteran
      • 22.02.2008
      • 124
      • Velika Plana

Vidim ja da ćete Dora i ti dobiti uskoro literarnu sekciju na forumu... predlog za naziv sekcije DORADA
      "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.

Comment

• Viper
        CBC Senator XXL
        • 25.11.2004
        • 700
        • Kać

Mislim sta reci
        I DONT NEED SEX
        goverment fucks me every day!

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Jel ce uskoro nastavak????

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

hoće koliko još danas
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

U jedva cekam ajde Ado brze to malo onaj Dora nam se uspavao sa pa ne prica vise vesti iz nesvesti
              I DONT NEED SEX

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

A gde su te Dorine price??
                nemogu da ih nadjem

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Vesti iz nesvesti
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

Ajde da se prisetimo a bogami i nastavimo...........

1 januara zove mene dotični gospodin iz Novoga Sada koji je kupio maloga iveka do 7.5 tona, i počinje priča kako je dobio broj od tamonekog"brata" (nisam ni svestan kolika mi je familija) i objasni da treba da idem na utovar u bg. natovarim 3 palete mehanizama za vrata i odvezem iza ćoška do Pariza..... Reko dobar ćošak ali ajde januar mrtav mesec daj da se uzme neki dinar. Odem ja tako 2 januara u naš beli grad kod Plavoga mosta (ali drugim poslom) nadjem firmu i gledam budale. Ajde ja radim 2 januara ali državna firma da radi. Ali nema veze. Natovarim, odem kod kvantaša ocarinim i za Novi Sad. Ujutru se kreće na putešestvije. Poranim , obiđem kamion kad ima i šta da vidim. Nerade pozicije nazad. Zovnemo majstora, namesti čovek, izljubim se sa svojima kao da se nevraćam i krenem. Dodjem na tompu, odradim papire, blombiraju mi kamion, kad zvoni mob. Dotični me zove i javlja da ima dotovar u pešti. Reko kako druže (nije brat) imam blombu, ma kaže ne sekiraj se skini je Reko vidiiiiii budaleeee... Ajde prećutim reko daj adresu. Kaže frajer market KFT i mora da stigneš do 4 po podne. Ajde ado put pod noge. Dođem do pešte i nađem tu industrisku zonu i reko da pitam. Ma koga ćeš budalo da pitaš kada neznaš mađarski. Sreća ima velika tabla na kojima piše vukovom azbukom (barem liče na to) naćiću market kft, kad onoooooooooo KFt = D.O.O. Pa šta ja reko tražim ovde. Zovem frajera u Novi Sad i pokušavam da mu objasnim problem to jest da mi da naziv koji kft tražim a on nema pojma. Kaže spavaj do ujutru. Pa gde da spavam do ujutru tek je 16 sati. Na šta li mu ja ličim. EEEEEEEEE ta mađarska. Nesmeš ni da spavaš ko čovek jer ujutru možeš da ostaneš bez kamiona a i dalje spavaš. Vratim se na auto put, nađem OMV pumpu i ladovimna do ujutru. Ujutru utovar. Dve palete čokolada, a meni teško palooooo. Nastavim dalje do salzburga. Ali istovaram čokolade u nemačkoj onako usput 500 km van rute ali šta je 500 km. Šta dete zna. A ono već petak. Pada mrak ja idem kroz neke šume gde ni majmuni ne žive, sneg pada,prelep prizor, samo da ne zaglaviš, ulazim u selo kad reko ovde niko ne živi. Nema ni svetla. Firma radi reko od ujutru pa nema veze. Spavaćeš opet. Kad oko 11 uveče čujem da se neko mota oko kamiona, pogledam kroz zavesu, vidim 2 momka i šta ćeš. Pali kamion i magla. Vratim se 100 km do auto puta kod študgarta, nađem mesto na pumpi i nastavi da spavaš. Poranio ujutru, nazad do tog lepog mesta, dodjem do firme kad vikendom nerade. Javim frajeru u novi sad kad njemu rogovi da iskoče. Pariz treba da se istovari u ponedeljak i odma utovar za nazad, a već kasnimo 1 dan. Šta ćeš nazad na pumpu i vikenduj.Subota ubistvo. Na parkingu gde nema ni pumpe. pa nemaš skim ni da progovoriš. Ali izdržaćemo. Dođe i taj ponedeljak kad opet neće kamion da upali, nemam kablove i šta ću pozovem acdc. Dođe momak natakne kablove, upali kamion, napiše račun a meni Hebote srce da stane. 198€ za paljenje. Pa kao da me ćićolina palila. Šta ćeš plati i klati. Odem na istovar, negasim kamion, i nastavim da rascarinim robu. Blombu niko ni negleda i nastavim za Pariz.

Pariz
                    Divan grad, odličan grad, samo malo hebene gužve i motoristi se vozaju između kola ko mravi. Pariz je prelep. Video ajfelovu kulu po ko zna koji put, prošao kamionom kroz šanze li ze (jerbo sam se zahebao) krenuo prema dizni gradu i nađem firmu ali cvrc. Zatvoreno. Rade od 9 ujutru.Ajde ado u šetnju do uveče pa spavanje.

Nastavak sledi......
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• Viper
                      CBC Senator XXL
                      • 25.11.2004
                      • 700
                      • Kać

A u chovece ti si se bas navozao.
                      I DONT NEED SEX

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Hehe...extra...
                        Nisi valjda ceo vikend blejao na pumpi?
                        Power of dreams !!!

Comment

• ada
                          CBC Senator XXL
                          • 04.06.2005
                          • 2375
                          • Novi Sad
                          • Svasta nesto

Originally posted by Viper
                          A u chovece ti si se bas navozao.
                          Ovo je blago receno!!!

@Honda

Pumpa. Pa nisam ja te sreće. Na parkingu sedeo kao ku***a.

Comment

• Milorad90
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2007
                            • 975
                            • Beograd

Kakvog iveka si vozio?Jel ima kabinu?

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Kabriolet s platnenim krovom...
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

26.04.2008
                                Italija

Ajmo opet za italiju posle 6 meseci. Reko da se podsetim kako je bilo I skontao sam da se dosta promenilo, ali nema veze. Pametni smo mi ljudi snaćićemo se već nekako.
                                Sedam u onaj kamion sa sva sreća turbinom (od milja ga zovem munja)jer pičiiiiiiiiiii posle pola sata vožnje ali nema veze dok skonta da je krenuo Kad dobijam informaciju da ide nas troje za It. Reko gde ću da ih smestim. Reko ovo će biti kao iveko i tri patuljka. Bedak. Mala kabina a nas troje. Pa hebeš mi mater nedaj bože da neko prdne Pa hitlerova gasna komora je ništa za to.Odrobijaću reko nekoga samo ako i pomisli na to..... Oko 14 h krećem iz Petrovaradina i nailazi prvi problem. Nemože preko mosta do 21h uveče. Pa hebem ti pravila. Posle 21h može preko novog mosta i boing da prođe ako ga imaš, a do tada jok. Ma zapucam ja i prođem. Što volim to vreme ručka kada je policija gladna a još uskrs Krećem putem graničnog prelaza Bogojevo kad u bačkom petrovcu milicija. Klasična fora. Još na izlasku iz Novog Sada stoji tabla zabrana preko 12t osim za istovar robe i dolazka do sedište firme. Pa hebo ih ja. Pita drug organ "Da li ste videli znak zabrane". Nisam gospodine. Znate danas je uskrs (ćisto da ga obavestim) Pa smo usput tucali jaja pa nisam video.Obraća mi se drug organ."Druže da li je tebi dobro???" Reko ako mu sada kažem ali neću biti ću fin reko nije. Da li bi vama bilo dobro da sedite u mašini za razbijanje bubrega??? Nasmeje se drug organ i kaže daj saobraćajnu. Ja mu kulturno dajem i opet on pada u rebus. Kaze"druže pa ti imaš viška kila" Znam reko. To mi je i žena rekla ali smo to sredili. Ja sam uvek vodoravno. Gleda me organ i misli ovaj je lud.A ovo je naša prikolica??? Ma nije naša druže. Moja je. Piše u saobraćajnoj Ma kaže mislio sam na tablice. Ma da reko. A što kamion nije na naše tablice. E reko hebeš budalu. Pa reko gospodine. Znate da u Srbiju nemože da se registruju muzejski primerci Prećuta organ i to. Koliko kaže imaš kila. Ja lično oko 130 a kamion oko 500 kila više nego dozvoljeno za ovaj put. Opet organu ništa nije jasno. Gleda saobraćajnu od prikolice i pšiše da je teška 6.6t ali italijansku neože da provali. Reko druže. Pa lakši je kamion od prikolice (odvala godine) ali reko ako izađem ja iz kamiona neću biti u pretovaru.Nasmeja se on i kaže. Ajde begaj. Fala

Bogojevo.
                                Granica ko granica, pozdravljam se sa našima kao da sam kući došao samo se neljubimo, i teram dalje.

Ljeoa naša.
                                Erdut.
                                Dolazi drug organ i pita"koliko je to vas u kabini". Reko dva vozača i slepi putnik. Njega samo do Osjeka i on izlazi. (kamo te sreće). Klasično čašsćavanje drugova organa sa 50 kunića da nas ne trkeljišu i vozi pajo.
                                Inače Hrvatska je jako lepa zemlja pogotovo za vožnju.Nije ni čudo što im toliko ljudi gine. Ono ravnoooooo malte ne da zaključaš volan i teraj a dosadnooooo nemam reči. Pa kad te neko obiđe do Zagreba sve gledaš da li si normalan.

Slovenija.
                                Obrežje.
                                Kulturni ovi slovenci. Izbacili smo jednoga da ide peške jerbo su slovenci malo zahebani po tom pitanju, dokumenta, dozvolu da nije fals i teraj.Najzad da možeš da uživaš cela 2 sata u vožnji sa sve pauzom kroz Sloveniju. Velika država.Šta ćeš Vataj reko put milana.

Italija.
                                Granica više nema. Domaći kamion reko ajde malo da se vozamo po naški. Ko zna da čita tahograf neka kaže

Ide bre munja za sve pare, samo što imaš osećaj da ide parna lokomotiva. Stižem oko 9 ujutru na plac u mesto na 70 km od milana gde sam istovario i on u dvojicu, bogu hvala bez gasnih problema, dolazim u mesto koje se zove PIZZALE. Hebo te naziv. Ulazim na već dobro poznat plac pozdravljam se sa ljudima kada oni se nešto smeškaju. EEEEEE kažu da znaš šta te čeka. Reko ajd da vidim.

Ali još jedan problem. Tu su samo 4 auta. Pa gde da smestim to hebem ti život. Ajde ado inžinjeru pokaži šta znaš.Posle 3 sata pakovanja spakujem ja ovo u 4 auta nekako kao da carinici nevide a nemože da se nevidi, natovarim kola i opet iznenađenje. Kamion koji je dovozio još 4 auta iz rima se pokvario usput. Čekaj sutra.........
                                Dan sutra.
                                Jupiiiiiiiiiii. Došla i druga četvorka. Natovario, vezao i ajmo lagano kući.

A da probam da vam dočaram koliki je to auto plac

Ako mislite da fali neki model auta da vidite tek šta je iza ove ciglane
                                Italija ko italija.Lakše ići peške nego voziti auto putem. Gužva u pm.Nikada mi neće biti jasno zašto italijani stavljaju koje kakve znakove ograničenja kada to niko ne poštuje. Verovatno da bi se ptice odmarale. Piše na znaku 60 ali oni izgleda sve to množe sa 2???Ceo put za nazad prođe odlično sve dok nedođeš kod naših jer normalno čim radiš sa kolima ti si kriminalac. Dođem do naših i krene pogađanje ko na pijaci za jaja. Kolko šta hebem ga skupa jaja ali šta ćeš plati i ćuti. Došo kući. Posle 3000km u munji me bole neki organi za koje nisam znao ni da ih imam Treba mi bar 2 dana da probam koske da vratim na mesto, a pošto na vozačevom mestu neradi vazdušni jastuk ispod sedišta da prostiš nemožeš ni u wc da ideš ko čovek. Ispadaju gore oči a dole ploče. E to je tek muka ali šta ćeš.

Do sledećeg kucanja POZDRAV.......

Comment

Working...
                                X