Nek je sa srecom.
Putešestvija by ada
Collapse
X
-
-
hvala hvala!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
debeli, ajde neka je uzdravlje. i tebe bog da pogleda da ti "radno mesto" lici na nesto a i gz da ne ti se jade vise. sad imas i foteljua friz uzmi onaj na upaljac . ima oni od po 20L super su fora. turis ga pozadi i milina bozja.
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Re: Putešestvija by ada
Svecano obavestenje
putesestvija je bilo i biti ce ga i dalje. Zvali zabari ali ne na rucak nego da uzmem kamion. Sutra odo po njega. Mogu zamisliti kakav je posle 3 meseca stajanja ???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Aj sa srecom.
Comment
-
-
Jes da nema veze sa kamionima ali je jače od mene pa moram da sročim koju rečenicu (nedaj bože ceo tekst) na ovu artiju.
Pošto odavno nevozim kamion, ima jedno 4 meseci a nečekam ni novorođenče reko da se malo izjadam. Na radnom mestu na kojem provodim trenutni deo života moga danas se desilo nešto neverovatno! Jutro ko jutro, kafa, cigara pa opet cigara, pa opet cigara, ustvari malo više cigara a samo jedna kafa kad odjednom tras. Ofanziva na jedno 50 auta iz visine (i neradim u javnoj garaži ili jkp put) i to ni manje ni više boje kupina. Ništa uzmem ja lepo krpicu i kao krenem u akciju kad ono uopsssssss za dlaku ofanziva pored mene! Reko kad sada nisam nahebao neću nikada! Prošlo jedno par triliona nekih letećih aždaha iznad mene i spreda me ni jedna nije strefila, a za odzada ne garantujem! Kad opet sva kola usrana, kad ja reko aj čavke ko čavke samo letu i kake ali šta ćeš, ljubitelj životinja pa nema veze neka kaku ali neka ne preteruju! I sve bilo dobro do nekih 5 satio navečer kad opet napadnula avijacija moj mali aherodrom i nijedan auto nije omašila. Tu majku mu koje sam ja usrane sreće! Pa zar reko opet. Ovaj put uze onu elektro mašinen što pljuje vodu i na brzaka preletim sva kola i lepo pao mrak, a čavke ošle valjda da spavaju! Doneo sam čvrstu odluku da sutra nosim ono metalno oruđe sa 12 komata u gepeku pa da vidim, kad oni krenu preko mene a ja sam tinge!!!! Da vidim ko će duže da izdrži jer nosim celih 100 komata!
Eto neznam ni sam zašto ovo pišem na artiju valjda mi bilo teško ili se osećam ko baba sera ali nema veze. Sve će to voda isprati!
EndeSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment