Put do grcke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • somi_kac
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2009
    • 796
    • Kać

Re: Put do grcke

Imate danas u "BLIC"-u auto-kartu Grcke. Ako neko hoce da se voza, a nema navigaciju...
    OPEL Astra 1.6i
    OPEL Kadett 1.6
    ŠKODA Favorit

Comment

• tomamega
      CBC Senator XXL
      • 19.03.2009
      • 715
      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by Vidan KV
      Nego da li je moguće da još uvek na deonici E-75 od Leskovca do granice sa MK ne postoji nijedno mesto za LPG osim onog na ulazu u Preševo?Mislim na točeća mesta uz sam put bez svraćanja u uzputne gradove i zavlačenja po nekim sokacima.....pozzzz!
      Ne da je moguće, nego izgleda da je tako. Prošle godine nisam video ni jednu lpg pumpu od Preševa skoro do Niša. Ako se ulazi u Vranje i u neke druge gradove, može da se nađe. Izgleda da je južna pruga zatajila...

Comment

• krstin
        CBC Senator
        • 14.09.2007
        • 223
        • Novi Sad

Sledece nedelje ce biti SAT Plus patrola do Grcke

Comment

• pivarac
          CBC Član
          • 14.05.2006
          • 40
          • Kragujevac

Uh do sledece nedelje cu vec biti u Grckoj tako da mi patrola ove god nece puno pomoci!!!
          OPEL Corsa 1.0 12v

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Ko ide levo ili desno od Soluna, odlične vesti : Grci su (konačno) završili autoput punog profila od Turske granice do Igumenice (trajektna luka za Krf ). To je pušteno 27. maja i na većini deonica nisu završene naplatne rampe, tj, džabe je !
            Znači sada od Soluna do Igumenice 2 ipo sata vožnje, a put ide kroz prelepe predele, pola je u vazduhu tj. vijaduktima (kao budući put od Bijelog polja do Podgorice, jednog dana ). Ovi mnogobrojini koji idu na Tasos sada posle Soluna isto cigla na gas do Kavale, amo je falilo 70-ak km pred Kavalom. Jedini put kada sam bio na Krfu, avionom, putešestvije od NS do hotela je trajalo skoro 12 sati, a avionska karta skuplja od letovanja , sada mislim da je 10 sati vožnje do tamo, plus trajekt, baš volim domaćeg avio prevoznika. Treba videti istočnu obalu Grčke, slabo je naseljena, sa malo turističkih mesta, i nije jako skupa.
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• bakara
              CBC Senator XXL
              • 29.01.2005
              • 977
              • nBGd

Originally posted by pivarac
              Uh do sledece nedelje cu vec biti u Grckoj tako da mi patrola ove god nece puno pomoci!!!
              hehe...takodje
              Krecem u petak, a ti?
              pozdrav

Comment

• tomamega
                CBC Senator XXL
                • 19.03.2009
                • 715

Originally posted by comi 1342
                Ko ide levo ili desno od Soluna, odlične vesti : Grci su (konačno) završili autoput punog profila od Turske granice do Igumenice (trajektna luka za Krf ). To je pušteno 27. maja i na većini deonica nisu završene naplatne rampe, tj, džabe je !
                Znači sada od Soluna do Igumenice 2 ipo sata vožnje, a put ide kroz prelepe predele, pola je u vazduhu tj. vijaduktima (kao budući put od Bijelog polja do Podgorice, jednog dana ). Ovi mnogobrojini koji idu na Tasos sada posle Soluna isto cigla na gas do Kavale, amo je falilo 70-ak km pred Kavalom. Jedini put kada sam bio na Krfu, avionom, putešestvije od NS do hotela je trajalo skoro 12 sati, a avionska karta skuplja od letovanja , sada mislim da je 10 sati vožnje do tamo, plus trajekt, baš volim domaćeg avio prevoznika. Treba videti istočnu obalu Grčke, slabo je naseljena, sa malo turističkih mesta, i nije jako skupa.
                Sjajna vest, Comi. Hvala!!

Comment

• pivarac
                  CBC Član
                  • 14.05.2006
                  • 40
                  • Kragujevac

Ja u Sredu 10-og treba da sam u Paraliji
                  OPEL Corsa 1.0 12v

Comment

• trulex
                    CBC Član
                    • 08.03.2008
                    • 63
                    • NS

Da li neko zna koja je oznaka goriva u Grčkoj za MB95, znači olovni, ili ga Grci nemaju nego samo bezolovni?
                    Hvala unapred
                    Pozdrav

Comment

• tomamega
                      CBC Senator XXL
                      • 19.03.2009
                      • 715

Originally posted by trulex
                      Da li neko zna koja je oznaka goriva u Grčkoj za MB95, znači olovni, ili ga Grci nemaju nego samo bezolovni?
                      Hvala unapred
                      Pozdrav
                      U Grčkoj i u celoj EU postoje samo bezolovni naftni derivati. Nema ni dizela D2, već isključivo evrodizela. Zakoni o zaštiti životne sredine...

Comment

• krstin
                        CBC Senator
                        • 14.09.2007
                        • 223
                        • Novi Sad

Za ove kojima je kasno da gledaju SAT sledece nedelje, evo od prosle godine:
                        viewtopic.php?f=30&t=28755&p=512409&hilit=pefkohor i#p512409

Comment

• Vidan KV
                          CBC Senator XXL
                          • 24.10.2007
                          • 432
                          • Kraljevo
                          • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Hvala unapred
                          Pozdrav
                          ....naprotiv,još uvek ima MB95(što reče olovni) i na pumpa je,kao i kod nas,obeležen crvenom bojom na pištoljima za ulivanje .....uglavnom ga ima na velikim benzinskim pumpama pored autoputa.........pozzz!

Comment

• tomamega
                            CBC Senator XXL
                            • 19.03.2009
                            • 715

Originally posted by Vidan KV
                            Hvala unapred
                            Pozdrav
                            ....naprotiv,još uvek ima MB95(što reče olovni) i na pumpa je,kao i kod nas,obeležen crvenom bojom na pištoljima za ulivanje .....uglavnom ga ima na velikim benzinskim pumpama pored autoputa.........pozzz!
                            Moguće da ima na nekim pumpama MB95. Ja ga nisam nikada video. Kada sam točio, uvek sam video samo 3 vrste benzina, bezolovni, evrodizel i neki V-power. Pričao sam sa nekim ljudima koji voze starije automobile, i oni su sipali bezolovni. Ovakvo stanje je na putu prema Solunu.Možda ka Paraliji na autoputu može da se nađe neka pumpa. Ali u svakom slučaju, taj derivat je veoma teško naći...

Comment

• Vidan KV
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2007
                              • 432
                              • Kraljevo

Ja ga sipao kod Paralie na Olympus Rest Area....ubo sam da u 1h noću ispaču cisternu sa plinom i nisu hteli da mi sipaju.Tu ima MB95 crveni.....dole prema Atini ga nisam nalazio,barem na dve-tri pumpe gde sam stajao....u povratku iz Atine ga ima na,takođe,velikoj pumpi i odmorištu posle Lamia(300km od Atine).....inače kad nema MB95 sipao sam taj Shell V-Power.....stvarno ide ko zmaj mad sam primetio da mi je malo više grejao motor.............pozzzz!

Comment

• Vidan KV
                                CBC Senator XXL
                                • 24.10.2007
                                • 432
                                • Kraljevo

Jel ima neko link sa detaljnom auto-kartom Grčke?........pozzzz!

Comment

Working...
                                X