Put do grcke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Poskupela makedoncima putarina, 60, 80, i 60 denara jedan pravac.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• chobo13
      CBC Senator XXL
      • 01.05.2009
      • 1274
      • pozega,srbija
      • AUDI,VW

Dosao sam iz grcke pocetkom jula,imao sam zel karton, novu vozacku i naravno pasose.niko te ne pita za medjunarodnu.ali ver u slucaju neke nezgodacije da bi trebalo posedovati.uzeo sam i ono osiguranje clanova porodice koje je iznosilo oko 3500rsd na 15dana.nisam srecom imao nikakvih problema tako da nisam bacao novce na dodatne troskove.
      a sto se makedonaca tice i njihovog auto nazovi puta i to pogotovu u povratku,i jedan euro je skupa paterina...da ako nekad zategnu onaj auto pat iz vremena tita.
      kad li planiraju da zavrse ovi nasi auto put oko vranja??

Comment

• chaboo
        CBC Veteran
        • 17.06.2012
        • 195
        • Beograd V.Mostanica
        • citroen C5 hdi

Stvarno je nas auto put izmisljen za makedonski pogotovo desna traka kao stari novosadski nekad tup-tup,tup-tup

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

A Subotica -NS stara traka, isto tako je sramota naplaćivati putarinu...
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
          X