Crna Gora - prelazak granice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MagicMaster
    CBC Član
    • 22.01.2011
    • 77
    • Požarevac

Pa napravi jedan putopis, odvoj sat vremena ...

Comment

• nidzola1
      CBC Senator
      • 26.04.2010
      • 252
      • Srbija

Put kojim sam isao je:
      Nis - Prokuplje - Blace - Brus - Kopaonik - Novi Pazar - Ribaric -Spiljani - Rozaje - Bioce - Podgorica - Sutomore
      Put dobar, relativno sve presvuceno novim asfaltom, cuvajte se pojedinih mesta gde je put prav, a ogranicenje 40, milicije ima i kod nas i u CG, ima radova jedan manji obilazak, neki most ali nije strasno obilazi se svega 20 metara odprilike . Izmedju Brusa i Kopaonika, ima jedna kao pesacka zona koja je zatvorena od 18 do tipa 7 h ujutru nisam zapamtio, ali i ona se obilazi odma tu sporednom ulicom. Ima samoubica koji preticu u krivini na punoj kolone, zadrzavanje na granici nasoj 15 min, u CG 5 min. Dokumenta su pogledali na nasoj granici, na njihovoj samo srecan put.

Sad CG, guzva... Pogotovo na mestu u kome sam ja bio, mnooogoo ljudi tj svi idu u SUtomore Smestaj se krece, iznad magistrale od 4 do 10e, ispod magistrale od 10 do 13-14e, ja sam bio na setalistu bukvalno, lepo je sve je blizu ali, ne moze da se spava do 1 h od muzike jer su bukvalno kafici 10 metra od kuce... Pa ko kako voli Obavezno ako idete iznad magistrale pitajte da li ima vode uvek, zbog pritiska. Hrana od brze klasika, pica 1.5e parce veliko, pljeskavice 2e, pilece belo 3e. A ako se sedi u restoran, odprilike racun bude minimum 10e za dvoje bez sokova, od marketa ima Voli kao nasa Idea ili sl.
      Petrovac - prelepo mesto, voda cista, lepa mala sredjena plaza, kameno dno, vise porodicno mesto, guzva manja, daleko manja nego u Sutomoru.
      Budva - ko Budva, jahte, avioni, kamioni cuda... Sve skuplje u preseku i smestaj i hrana giros 3e, kola kola od 0.3 1,5e itd... Mnogo manje guzve nego predhodnih godina.
      Od prilike je to to...

Comment

• MagicMaster
        CBC Član
        • 22.01.2011
        • 77
        • Požarevac

"ne moze da se spava do 1 h od muzike"

Zato ja palim u Buljarice. Kod istog lika već 4. put. Vila mu na 50 metra od plaže, skroz onaj desni deo. Mir tišina i nema gužve. Uveče, hoćemo sa klincima u šetnju, Petrovac tu iza brda, kolima 5 minuta. Hoćemo na "vašar", sutomore na 10 minuta kolima. Odemo jedan dan do Budve, da vidim sestru, jedno veče do Bara da prošetamo .... i tako, nekako prodje odmor ... )

Comment

• hansf
          CBC Član
          • 01.08.2009
          • 68
          • Ns
          • Stilo MW MJet

Drustvo, da li je neko isao ovim novim putem od Pljevalja preko Zabljaka do Boke? Idem 22. pa hocu da iskoristim ovaj put....
          Ako negde ima postavljena mapa ili kuda sve put prolazi dajte link, ja nigde nisam nasao ne bih voleo da zalutam prvi put... hvala...
          Yugo- Das auto....

Comment

• kuzmar
            Moderator
            • 18.12.2009
            • 783
            • Lazarevac
            • Pezo 207 1.6 HDI

Ima u SAT reviji od pre otprilke mesec dana, imam taj broj ali mi skener trenutno nije u funkciji a digitalni aparat mi je odsutan pa jedino ako bas hoces mogao bih da prekucam ono sto je napisano (doduse malo krace posto bi bilo puno kucanja).
            www.paluba.info

Comment

• comi 1342
              Moderator
              • 28.09.2005
              • 1126
              • NS
              • Giulietta ,PUG 106,

Bila danas repriza u SAT-u, mislim da sutra ide repriza emisije, pa na'vataj, a ima i na strimingu verovatno.
              "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
              "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• hansf
                CBC Član
                • 01.08.2009
                • 68
                • Ns
                • Stilo MW MJet

Thanks Kuzmar, ne moras se muciti, skinuo sam sa njihovog sajta celu patrolu.... Jbt celom duzinom puta im je ograniceje 50kmh sto rece Mirko, ajde u naselju i okolini ali zar i u vukojebinama.....??? Ceo put izgleda malo okolo naokolo ali vredi valjda videti nesto novo.....
                Yugo- Das auto....

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Ja sam se juče vratio tim putem. Od Boke preko Nikšića, Žabljaka, Prijepolja, Zlatibora do Užica i magistralom do Bg-a. Put je fenomenalan kroz CG, vredi otići samo da se voziš. Išao sam motorom i nisam sreo panduraciju nigde van Boke. Ograničenja su oko 70-80 na tim magistralnim putevima a može da se ide 300

Comment

• artichoka
                    CBC Veteran
                    • 14.05.2005
                    • 141
                    • Beograd
                    • Peugeot 205XS

put preko Zabljaka je meni isto ekstra... sto kaze skijash, ako nista drugo odes tamo zbog vozikanja, prava uzivancija... jos odmoris usput na Zabljaku koji je do jaja... ko ide u zaliv ne treba ni da razmislja o drugoj ruti.

Comment

• AreOut
                      CBC Senator XXL
                      • 22.07.2006
                      • 590
                      • Zabjelo

Originally posted by skijash View Post
                      Ja sam se juče vratio tim putem. Od Boke preko Nikšića, Žabljaka, Prijepolja, Zlatibora do Užica i magistralom do Bg-a. Put je fenomenalan kroz CG, vredi otići samo da se voziš. Išao sam motorom i nisam sreo panduraciju nigde van Boke. Ograničenja su oko 70-80 na tim magistralnim putevima a može da se ide 300
                      gdje to može da se ide 300 kroz CG?!
                      http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Franjo
                        Banovan
                        • 14.08.2009
                        • 2831
                        • Inđija - Beograd
                        • Renault megan II res

Pa niz brdo, ako imaš takvu mašinu i dovoljno vremena da prikočiš pre sledeće krivine! A možeš i da nastaviš slobodnim padom, ako te ograda ne uspori prilikom probijanja.

Comment

• hansf
                          CBC Član
                          • 01.08.2009
                          • 68
                          • Ns
                          • Stilo MW MJet

Juce se vratio iz CG novim putem od Herceg novog do NS tacno 588km. Put je vecim delom do Zabljaka odlican jedino deo ispred Savnika je levo desno po serprentinama (takve su da mozete auto komotno okretati pod rucnom ko na reliju)... Paznja! Ispred Savnika stalno cekaju panduri sa radarom (ogranicenje je 40 iako put prolazi pored gradica a znak nije bas vidljiv)Ja isao 60 ali sam prosao samo s opomenom jer je bila ponoc. Dalje od Zabljaka preko Tare do Pljevlja i Prijepolja je prilicno ocajan. Stice se utisak da je put malo duzi nego kroz kanjon Morace i Cetinja do Budve kojim sam isao tamo, od Ns- Becici ravno 566km...Mislim daje put kroz kanjon ipak bolji s obzirom da su napravili i obilaznicu oko Podgorice, ako se izuzme onaj usr*ni deo oko nase granice. Ajde da neko ko je isao za Herceg novi preko Bosne napise predjenu kilometrazu....
                          Inace se tamo za parkiranje prilicno dere, Budva, Petrovac 1e\h, Sveti stefan kod plaze 2e\h??? U HN su pristojniji 0,5-0,7e\h po ostalim delovimai plazama 2-4e\dnevno. Ja se snalazio malo dalje kad god sam mogao, srecom bio je kraj sezone. Ne znam kako je u sezoni pogotovo u onom HN sa uskim ulicama neka neko napise iskustvo...
                          Opet vecina plaza ima privatne lezaljke i suncobrane i tuseve, verovatno znate koje su cene....Vrh je bio ne SV. Stef. gde sam video "Koriscenje plaznog mobilijara je obavezno-cijena 50e" Stvarno bi mogli nesto da nauce od Grka!
                          Herceg novi gde sam bio zadnj put pre 28god. kao de se uopste nije promenio... I dalje se nisu setili da naspu neku plazu, setaliste i dalje mi izgleda kao ono iz 1983, Hotel Plaza izgleda isto kao i kad je podignut 70-neke god. Sto bi rekli Retro, Setis se porodicnih letovanja sa svojim roditeljima i bude ti drago kad objasnjavas svom klincu gde je tata tu sve bio i sta je radio...
                          I da, video sam Cuveni Porto-Montenegro u Tivtu sa sve mega jahtama i onim buticima za ekskluzivnu klijentelu...
                          Yugo- Das auto....

Comment

• Laguna 2002
                            CBC Senator
                            • 13.12.2009
                            • 297
                            • Bačka Palanka

KM

Pisao sam nekoliko puta. Bačka Palanka - Ilok - Bijeljina - Gorašde - Foča - Trebinje - Herceg Novi 502 km. Policije ima 4-5 patrola u jednom smeru ( i isto toliko nazad ). Ima par km ( 7-8 ) lošeg puta kod Tjentišta, ostalo je OK. Euro dizel u Bosni 2,16 - 2, 22 KM ( 1,95 KM = 1 euro ). Tim putem idem već 7-8 godina.

Comment

• Cherokee_NS
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2009
                              • 802
                              • Novi Sad

Sto se tice parkinga u HN, moze se snaci da se ne placa....

Ima gore kod njihovog MUP-a 2-3 parkinga, tu zabodes auto i bude sve ok.
                              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

Working...
                              X