Šoping relacija - Segedin, Budimpešta, Beč

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Šoping relacija - Segedin, Budimpešta, Beč

Ne vidim zašto se nerviraš, samo treba da se "odlučiš" da li je Outlet:

1. modeli iz protekle sezone, na debelom popustu, fabricke cene... kao tržni centar samo jeftinije.
    2. "fabrička prodavnica" u kojoj se prodaje samo robna marka tog proizvođača, koja uopšte ne mora biti na popustu i prošlogodišnji model, ali može/mora biti jeftinija zato što je prva ruka, još ako nije samo ono što "cela evropa podrazumeva" nego prava fabrička prodavnica onda su cene značajno niže nema transporta i ostalih sporednih troškova.

Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Misko M
      CBC Senator XXL
      • 17.03.2007
      • 652
      • BG Vozdovac

ne nerviram se ja nego ne razume sto ti je tesko da pogledas ?!

da si pogledao sajt video bi da je to jedan veliki prostor sa gomilom prodavnica razlicite robne marke, e sad to konkretno znaci da u svakoj prodavnici ima samo jedna 'fabricka' robna marka ...eto ti tvoje 'fabricke' prodavnice u sklopu 'trznog ili trgovinskog' centra a sve zajedno se zove 'Outlet'

ovo ne vazi za prodavnice bele tehnike one uglavnom drze vise razlicitih marki !

Comment

• orion
        CBC Član
        • 11.11.2008
        • 51
        • beograd

@comi 1342 @ buldozer hvala na odgovorima. Evo i linka prema kmz fajlu pomocu kog se iz Google Earth mogu lepo videti zone http://www.parking.hu/terkep/Zee.kmz a na POI Plaza se mogi naci POI za parkinge.
        Zanima me da li se na benzinskim pumpama moze placati evrima i ako moze da li imaju povoljan kurs. Gde se nalazi najbliza menjacnica posle ulaska u Madjarsku?

Comment

• Misko M
          CBC Senator XXL
          • 17.03.2007
          • 652
          • BG Vozdovac

na nekim pumpama su raspolozeni da razmene evre ali je kurs tu najlosiji, oglavnom sve preko 270 forinti za EU ako dobijes racunaj da je dobro, zaboravi na zvanican koji je oko 282 to nema nigde
          imas na granici gde uzimas vinjetu i menjacnicu, mislim da je kurs bio ok...

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Ma, plaćaj gorivo karticom, i sve ostalo,više puta sam preračunavao i bude kao da si promenio evriće po najpovoljnijem kursu, a ne razmišljaš da li ćeš imati dovoljno forinti. Čuvajte se tih mangupa odmah na ulazu, znaju da ne daju nalepnicu, ako ne tražiš.
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• orion
              CBC Član
              • 11.11.2008
              • 51
              • beograd

Originally posted by Misko M
              imas na granici gde uzimas vinjetu i menjacnicu, mislim da je kurs bio ok...
              Nije bas povoljan kurs u ovoj menjacnici bio je 250 dok je u gradu oko 269, povoljan je u autletu Premier, tamo je bio 270 a menjaju cak i dinare

Originally posted by comi 1342
              Čuvajte se tih mangupa odmah na ulazu, znaju da ne daju nalepnicu, ako ne tražiš.
              Ne znam na kakvu nalepnicu mislis, dobije se samo potvrda sa registarskim brojem i fiskalni racun. Taj registarski broj se nalazi u bazi i eventualna provera se vrsi preko registarskog broja a ne nalepnice.

Inace po meni i nema nekog smisla ici prvenstveno zbog sopinga u Budimpestu ali je ok svratiti u povratku. Sama kupovina nije u cilju neke ustede vec cisto zbog toga sto se mogu kupiti neke stvari kojih nema kod nas a i toga je sve manje. Same cene su slicne kao kod nas, oni veliki popusti koji su na ulazu su uglavnom za manje velicine npr M i S. Naravno moze se naci i nesto povoljno velicina XL ali treba imati srece. Inace pametno je doci radnim danom pre podne jer tada nema guzve.

Comment

Working...
              X