Originally posted by stex
GPS navigacija za Eastern Europe ukljucujuci i SCG
Collapse
X
-
Originally posted by -Miki-Sto se tice gps bluetooth prijemnika mogu se naci preko oglasa video sam nekoliko u zadnjim halo oglasima cena oko 160e sto je malo vise preko je oko 120e pa alo neko moze da vam donese eto ustede.
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Pa veliki je izbor bluetooth gps prijemnika , vec sam u gornjem postu objasnio sta je bitno kod njih a to je recimo generacija chipseta - najnoviji je sirfstar III i treba juriti neki od proizvodjaca modula koji ga imaju ostalo su samo razlike u nijansama (trajnost i vrsta baterija,dimenzije, itd) . Ja konkretno koristim EMTAC-ov model crux II koji je prethodna generacija (sirfstar II) ali i ima odlican prijem i dugotrajnu bateriju tako da nemam razlog da ga menjam .Sto se softwerske podrske tice o tome nemoras da brines 99 % svih novih modela podrzavaju sve ove programe o kojima sam pisao inace ako vec pitas bitno je da imaju podrsku za NMEA 0183 protokol jer je on vazan ... sad da ne sirim temu.
Medju boljim proizvodjacima su : tomtom ,leadtek,emtac,navman,garmin,holux itd... najbolje ti je da i sam malo pogledas karakteristike i preporuke nekih modela po netu a imas i ovde dosta toga u vezi gps modela http://www.gpspassion.com/en/hardware/gpslist.htm
PozdravSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Mislim da Bluetooth GPS prijemnici sa tim Sirf III chipset-om mogu da se nadju i za manje pare....recimo:
Prati 20 kanala, ima Sirf III chipset, moze da se puni sloarnom energijom (!!!), dobijas punjac za kola, predvidjen da radi u okruzenju visokih zgrada....
Cena: 82 eur+ postarina, recimo 15-20eur....
LINK.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Solarius V3 Bluetooth GPS Receiver (SiRF III WAAS) (Solar Powered) (Free Arkon Vent Mount)
Sold Out
Regularna cena je ipak 199$
Najniza cena kod nas ovde je 130?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa gledam i upravo taj koji je interesantan sa solarnom baterijom je rasprodat
Nasao kod nas , 110?
http://www.tekniktema.se/product_info.p ... c8f338b0aa
Nije ista klasa ali radi ... valjdako ce cekati da se posalje spolja, uzmem ovde na trzistu i miran 2 godine
posle nek i crkne , besh ga
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@Nikola
Ja sam dao okvirne cene kod nas a za preko sam napomenuo da moze da se nadje mnogo povoljnije.Ja sam svoj platio polovan 130e pre par meseci a sa druge strane e-Bay zaboravite jer ono sto vidite po mnogo nizoj ceni tu nesto nije ok ili ce poslednjih par sati aukcije isterati skoro regularnu cenu (mozda i prodavac dize ko zna ) , ispod 120 e tesko se moze naci bilo koji model da iole vredi .
PozdravSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Posto ste vec u toku i diskutujete , bilo reci od DVB, za Laptop ide i ovako, ili Car PC
90? kosta prijemnik za USB2Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Sta ja znam gde je DVB teresteral standard jos u EU.. kod nas jeste i DVB i DAB (analogni jos postoje) .
Inache tehnicki izrazi su na Svedskom skoro isti kao na Engleskom, malo Logike i NP.
Cene su jasno u SEK : 1?=9,2SEKAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ja bih da prođem što jaftinije, a opet konfornije. Šta mislite o GPS mišu koji se kači na seriski port i neki Palm? Jel može Palm m515 i neki takav risiver? Mislim da je to dosta jeftino. Npr, Palm m515 + NAVILOCK NL-208 (BR-305) PDA GPS EMPF + NAVILOCK GPS PDA KABEL PALM 5 = 200e. Dal se isplati?Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
Comment