Ima li ovde zainteresovanih za kupovinu ovakvih spravica? Da nadjemo nesto sto odgovara kvalitetom i cenom i da porucimo ili da Boost vidi sta moze kod njega da se nadje pa da mu posaljemo pare i da nam uzme.... Bilo kakva kombinacija??? Ili jos bolje ako neko izbunari ovde kod nas po povoljnoj ceni, pa da uzmemo nekoliko nas, mozda i dobijemo popust....
Kod nas od kompletnih resenja postoji Garmin, a znam da su mi ljudi uzimali Asusov PDA koji je dolzaio sa GPS prijemnikom.
Garmin nije nikakvo kompletno resenje , ja ga namerno nisam mnogo pominjao iako ima zastupnika ovde - infoteam firmu u kojoj je vlasnik izgubio orjentaciju gde zivi pa su cene uredjaja duplo skuplje nego na zapadu gde je garmin ionako vec preskup. Btw njihov bluetooth gps modul inace kosta oko 30.000 dinara ?! Da upravo toliko a generacija chipseta hmmm nije bas "taze" no dobro njihova stvar ali se kladim da ih bas ne prodaju previse. U svakom slucaju Garmin je odlicna firma sa renomeom ali sa uvek preteranim cenama svojih uredjaja , nekad su zaista bili No 1 ali sad vise nisu jedini koji imaju "kompletno resenje" , ima dosta firmi koje prave kvalitetnu gps opremu i ne kosta previse.
Sto se tice integrisani resenja uz PDA uredjaje ni tu se ne slazem jer po nekim iskustvima koja znam nisu se bas sjajno pokazali i uglavnom je to neka vrsta "kozmetike" jer su dosta neprecizni - kvaliteni gps prijemnici imaju gresku od 5-15 metara a zamisli ovaj koji je dodatak uz PDA ? on ti pokazuje da vozis po putu a ti ides po kanalu .
Oko ovih uredjaja ipak treba razmisliti i ne uzimati iskljucivo da kosta sto manje ili na osnovu sminke vec naci neku zlatnu sredinu i odabrati best buy for money
Ja mislio da nahvatam neki GPS mis, koji se kaci na rs232, ima ih sa ovim novim cipom za 80$, pa da ga nakacim ili na Simensa M65/S65 ili na Palm m500 seriju. Mislim da je jeftino i zadovoljavajuce resenje.
Je li skinuo ko mape ?? Jos sam na 56 K... Moze li se odvojiti mapa BIH (RS). Moze li ko poslati na mail ???? Ili neki link da se skine samo BIH mapa ??
Vidim da ima zaintresovanih, ja cu verovatno prodavati moj BT GPS jer sam nabavio kompletnije resenje. Nabavicu jos par razlicitih uredjaja ako ima zaintresovanih.. bice u topicu sa oglasima ili moze PM
Veliko hvala Danijelu 9k za info o tom tom mapi za istocnu evropu !!!
Nisam znao da je izbacena , jer do skoro je tom rom za nas bio skroz neupotrebljiv , ali sa ovim apdejtom mape stvarno radi odlicno. Naravno pokrivenost nije kao kod britanije ,nemacke ,italije i sl. ali je mapa ipak solidno odradjena i sasvim prihvatljiva za putovanja .
Comment