Napisao sam ti tamo za konektor...
Koji all-in-one gps + slide tft + dvd?
Collapse
X
-
Originally posted by cant_decide_what_to_driveUgradio sam ga konacno!!! Za nepoverovati koliko je trebalo da se nadje ovde dovoljno hrabra dusa u servisu koja bi se prihvatila ugradjivanja.
Ja sam novi clan i nabasao sam na fourm jer sam u potrazi za slicnom jedinicom.
Auto je VW Touran, i zelim izbjeci previse peripetlija oko instalacije koje si i sam imao.
Nasao sam na ebay-u slicnu stvar koja pase za VW GolfV/Passat/Touran ima sve potrebne konektore i blackbox sa VW CanBus, tako da se moze koristiti postojeca instalacija i kontrola pomocu tipki sa volana. Mislim da je to sistem skoro istih funkcija kao i tvoj. DVD/GPS/Bluetooth/FMS RDS
Kosta cca 400€ + 35€ DHL dostava + carina
Prodavac ukljucuje 1GB SD carticu sa instaliranim Route66. GPS modul koristi isto WinCE i mogao bi se instalirati TomTom navigator. Steta sto Garmin Mobile XT nema podrzku za CE platformu (samo Symbian i Windows Mobile) jer ova aplikacija fino sljaka na N95, i garminove karte su najbolje za nase podrucije (Adria i SCG route)
Linek ebay.de
Takodje sam uspio kontaktirati proizvodjaca
i njegova cijena je 405 USD FOC Kina Shenzhen, pa cekam odgovor da vidim koliko to dodje sa slanjem. Nisam jos kupovao direktno od proizvodjaca iz Kine i bojim se da ima puno peripetlija. Ali vidim jos u narednim danima.
Link proizvodjaca, imaju uredjaje i za ostale marke auta
Ukoliko kome treba mogu postati link na slike od User manuala.
Pozdravi iz Sarajeva
Comment
-
-
Bravo, dobar izbor, dobro ti se uklapa taj uz auto. Srecniji ste vi sa 2-din prostorom.Ja sam pokrio temp. senzor ovako, to me jedino brine, sat i gorivo me ne zanima bas. Razmisljam jos uvek sta cu sa temperaturom da uradim i gde da montiram eksterni neki al da ne naruzuje izgled. Neke ideje?
Javi ako uspes da pokrenes jos nesto osim route66.
Comment
-
-
Ljudi samo informativno za sada da pitam, posto jos necu kupiti ovako neki uredjaj, kada bude doslo vreme pregledacu detaljno.
Reci te mi za ovako neki uredjaj da li se moze naci dobar za oko 200e? Koja GPS uredjaj ima najdetaljnije nase mape?
Comment
-
-
Da u Kini, ali dok stigne do nas i dok ga montiras, trebace ti jos toliko okvirno. (carina, shipping, itd)
Ovo sto mi vezbamo ima u sebi GPS modul sa Windows CE sistemom na kojem mozes da pokrenes bilo koji softver koji izaberes i kupis. Dakle na tebi je da nadjes nesto sto radi pod Windows CE i sto ima mape koje zelis, i sto moze da se instalira na SD karticu.
Comment
-
-
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
GO GO GO...Mega Team Racers
Comment
-
-
Da potvrdim da sam probao chinavasion.com narucivanje i da su ok (placanje sa karticom tako da mozete i chargeback da uradite ako zezaju). Malo su sporiji ali to verovatno zato sto su veleprodajni sajt. Moguce je narucivanje semplova, dakle ako vam treba 1,2,3 uredjaja.
Da sam bio hrabar mogao sam i sam da kupim ippec preko neta da ne placam ovde lokalno vise. Ali dobro... da napisem makar da znaju drugi kada budu narucivali da moze i bolje da se prodje.
http://www.chinavasion.com/product_info ... ayer-1din/
Comment
-
-
Ok ljudi sve sam ja ovo citao e sada ovako vozim pro_ceed-a i imam unutra 2-din simensov radio cd mp3 idt...e sada mene zanima da li bi kada bi ugradio 2 din dvd gps mp3... mogao i dalje da imam komande na volanu i da li bi mi na board computeru i dalje pisalo ime pesme hvala?kao sto mi sada sve tako radi
Comment
-
-
Ako kupis branded 2-din neki skupi (alpine, kenwood, pioneer..) onda mozes kupiti i konvertor za kontrole na volanu, ali se moras unapred raspitati da li postoji za tvoj auto! Nema za sve.
Ako uzmes jeftinog kineza, oprosti se od tih komandi.
Sto se povezivanja sa bord kompjuterom tice, male su sanse za to iskreno.
Comment
-
-
Ma iskren da budem o jeftinom kinezu i nerazmisljam, pogotovu o tome da narucujem preko onog sajta chinavasion na slepo, pa kad mi stigne, ako stigne da neradi itd...A da li bi mogao ti da mi preporucis neke alpina pioneer kenwood all in one proizvode koji su dobri a i koje bi mogao da kupim ??? hvala
Comment
-
-
Originally posted by MaranelloMa iskren da budem o jeftinom kinezu i nerazmisljam, pogotovu o tome da narucujem preko onog sajta chinavasion na slepo, pa kad mi stigne, ako stigne da neradi itd...A da li bi mogao ti da mi preporucis neke alpina pioneer kenwood all in one proizvode koji su dobri a i koje bi mogao da kupim ??? hvala
Imas na sajtu izbor marke/tipa automobila i uredjaji koji odgovaraju za njega , pa proveri.
PozzSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment