Interesantna je ta ideja sa individualnim mjerenjem i aktivacijom po cilindru. 4 knock sensora, 4 lambda sonde, 4 MAP ili MAF sensora, preciznost do kraja. Honda ne koristi tako nesto nesto ni danas, kamo li 92-e. No koristili su nesto drugo.
Sta ce Hondi Knock kada ona ne detonira Ovo sam ocigledno ja....samo virim ispod haube i trazim kvar tj. nasao dok se vi zaebavate.
Uz Bocinu pomoc ustanovili smo da se pojela hetrengovana kosnica na rezervnom navoju i to bas na tom jednom cilindru
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Pošto je struja uredu, benzin i mehanika sa kompresijom uredu, ne znam šta bi više nabrojao. Nešto što je specifično za hondu a drugi nemaju a ja za to ne znam? Promenjliv ili varijabilan usis, bregovi klipovi, mrda glavom? Brick je pitao za varijabilu?
Očiglednoi je da je u pitanju neka rezonancija jer bilo šta mehaničko ili sve ostalo što smo nabrojali nemože raditi normalno na leru i na maksimumu, može jedno ali ne oba.
Loš lift ventila bi se osetio na maksimumu?
@ Nadzorniče,stara je ovo krama od ECU-a i motora...nema to varijabilno u****vanje...ako je to F22A3 motor to nema ni knock senzor...sad,znam da je Badnje Veče ali samo Vali da potvrdi da li je ovaj motor u pitanju...
I da postoji knock sensor, nebi mogao onesposobiti palenje ne jednom cilindru. On samo vraca predpalenje nazad u slucaju detonacije. Nema utjecaj na pojedinacne cilindre. Za sada, to rade samo sistemi poput
Trionica, koji koriste svjecice u funkciji sensora.
Ma taj je 100% gledam ga stalno. Taj nema nista od pomagala i promenjivih duzina ventila i klipnjaca .
Vali, kako stvari stoje tesko da cemo resiti do Nove godine.
Daj neku pomoc kao na pr. celu Brickovu poruku u kojoj se krije to sto trazimo ili barem na kojoj strani je u kvizu.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
EGR ventil moze (ne znam zasto ali recimo da moze) da utice na ono sto ulazi /smesu u cilindrima u funkciji opterecenja motora ili programirane brzine kretanja vozila...neki ECU ciklus, neka petlja zbog nekog ekoloskog trt mrt obaveznog ponasanja.
Brick rekao ovo ...onda ja
Zato što su EGR koji bi tako radio i Pinokio ličnosti iz bajke... Mig Ljubomoran
Da li je ovo Brickova hipoteza , a moja zabluda ??
Comment