PRAZNICKI KVIZ
Collapse
X
-
E pa sad...
Ja ne mogu da lupetam tek tako, moram da eliminisem neke stvari koje mi padaju na pamet da mogu da krenem daljePalo mi je na pamet da je onaj garez trag sagorevanja, sto bi bilo logicno jer je komora sada maltene pomerena na dole, ali nije mi palo na pamet zbog cega jer me VV zavlaci oko klipova...za koje i dalje ne znam jesu li OK
A sad i vidim da nisuLepo pitam, jesu li klipovi OK, ima li ostecenja, on vrda...
Comment
-
-
A to je ovaj novi model G klipnjaca.
Jeeee pa zar to nije lupalo na sve strane...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Dobar fazon...kompresija je bas malo niza....trokira jer taj cilindar nema fazu. Ali valjda smo barem provrteli radilicu i ocistili cela klipova kada smo skinuli glavuTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Kviz je bio vrlo uspjesan s obzirom da sam vas uspio dovesti u istu situaciju i zabunu u kojoj je bio covjek koji je ovo radio. Nakon obrade glava izmjeren je leakdown i napravljen pogresan zakljucak o kompresiji kao adekvatnoj. Od tuda sve je krenulo u pogresnom pravcu i u realnom slucaju. Cestitke decki, izdrzali ste dobru torturu.
Comment
-
-
Comment
-
-
Znas ti dobro da ga zavuces, nema sta
Vidis, o ovoj situaciji nikad razmisljao nisam...naravoucenije, leakdown i kompresioni test jedan bez drugog nisu uvek 100% merodavni
Comment
-
Comment