Pa nije mu jasno da ako se hilzne od bube bile jedne bile druge skinu za 3mm u unutrasnjem precniku, koliki je zid hilzi koji ce ostati tj. dal bi se uopste mogao koristiti onda.
A za precnike klipova je lepo rekao ne znam sta si ga hteo ispraviti ako si uopste to hteo =]
kontam ja sta ti govoris,ali sam ga ispravio jer je rekao da je klip 1.3 80.5 a nije toliki nego je koliko sam gore napisao...
nemam ni ja pojma sta sam mislio,valjda sam procitao da si mislio na N/A motor 1.3 da ima 80.5,izgleda da nisam procitao da si napisao za turbo.
Izvini
Bio sam danas kod majstora i podesio mi je pretpaljenje na 10 stepeni (tako rece, cini mi se). Jel' to OK?
U voznji je sve OK, hoce malo da zazvecka pri gasu bukvalno "do daske" (samo probe radi) na >100km/h, ali sa normalnim ubrzavanjem (i postenim pritiskom na papucicu) je sve OK + u autu je 95-ica, sa 98-icom je sigurno bolje. Vuce sasvim OK.
BTW, naplatio mi je 100din.
Jel' ima kod nas pumpi koje ne prodaju nas benzin? Znaci ne strane kompanije koje benzin pazare od NIS-a! Konkretno, zanima me NS.
Da se vratimo na Jugica...
Sve ono sto sam napisao za "zveckanje" pri gasu skoro do daske vazi, al' samo kad motor nije vruc...
Elem, probao sam i sa gorivom za koje ljudi kazu da je malo bolje - LukOil pumpa u NSu (i stvarno je malo bolja situacija), al' slicno se i dalje dogadja (sa 95-icom, a malo manje sa 98-icom), ali samo kad je motor vrlo vruc i ne u normalnoj voznji, vec kad ga isprovociram tako sto pri recimo 60km/h u 4. brzini malo jace legnem na gas (tako da ga namerno malcice "ugusim") ili pri bas velikom ubrzanju u 3. brzini, sa opet jako pritisnutim gasom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
kad se ventili rasteluju,vise se cuju na toplom motoru nego na ladnom...ponekad i pocinju da se cuju tek kad se motor zagreje ,dobra "gradska voznja "
meni poceli da se cuju,pa sam ih nastelovo.sad se necuju ni na ladno ni na vruce
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ne secam se prethodne dve strane, ali meni ovo lici na problem sa detonacijama. Da malo vratis paljenje pa da probas opet? Da li imas pneumatski korektor ugla predpaljenja? Da nije otisla membrana ili crevo? Da li su obe opruge u centrifugalnom korektoru ugla na mestu i da li se tegovi lako pokrecu?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
@zoranbg
Pa stelovan je zazor (menjane plocice) pre nekih 6-7000km...
@Uros Piperski
E, druze, da si samo malo blize NSu...
Puno me pitas. Nisam bas toliko "zagrizao" u materiju, a ne znam kojem majstoru da se obratim ovde u NSu, posto svi uzmu i podesavaju onaj razvodnik, a nemaju pojma da li je kod njega sve ispravno. A "malo" mi je skupo da tek tako napamet pazarim novi razvodnik.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Comment