Dakle niza kompresija i isto tako tachka paljenja je redirigovana za u osnovi 95 oktanski benzin. Bregaste osovine ukoliko je katalizator prisutan takodje dobijaju manju duraciju.
Posto 95 oktanac pali brze to izaziva sagorevanje da bude kompletnije te uspeva sagoreti kompletnije pre izduva.
Greska je da su izmenjene primarne osobine motora opisanim a da upravljachka jedinica nije parirala izmene.
da li uopste pricamo o istom autu, o Jugu 55 ?
dakle, kompresija je na modelima iz 90tih povecana isto kao i radna temperatura.
katalizator ne postoji.
prilagodjavanje za benzin 95 ne postoji, jer ne postoji ni takav benzin tokom 90tih.
upravljacka jedinica, na sta mislis na Jugu 55 ? tako nesto uopste ne postoji.
koliko znam ni bregaste nisu nista prilagodjavane, ostale iste one kao oduvek i predvidjene iskljucivo za olovni benzin od 98 oktana, domaci superiz 80tih takav kakav je.
No, sve se da uskladiti, uvek postoji izvesni workaroud za sve pa i za ovaj slucaj
u tehnici sve je moguce, samo da li je i isplativo ulagati resurse za efekat koji se dobije, a ovde je Jugo u pitanju.
e pa ovde smo pricali o konkretnom Jugu i konrektnom ponasanju njegovog motora.
sta je u svetu nema mnogo dodirnih tacaka sa Jugom 55
ah, olovni benzin je kod nas osnovni benzin i vecina auta upravo njega trosi...tako i taj Jugo 55 je predvidjen da se vozi iskljucivo na olovni benzin.
zato se i pitam sta bi daljinski i kako navodio na tom Jugovom motoru, od navodjenja sagorevanja ima svecice kojima se moze stelovati zazor i tu je negde (skoro pa) kraj.
Ugradnja autogasa i održavanje autogasnih, plinskih instalacija na automobilima u Novom Sadu. Ac Stag je primarni uredjaj koji ugradjujemo i održavamo.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Nazalost, zbog pajsera na faxu, koji misle da je 5. godina stvorena za zaje*avanje u zdrav mozak , morali smo da odlozimo sesiju za subotu oko podneva...
U prevodu , promenili su mi raspored - svaki dan imam vezbe popodne od otprilike 2 do 8 (nekad i do 9), a ne mogu da ih eskiviram dok ne dobijem projekat... :x
Pozdrav!
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Comment