Pre nekih mesec dana dok sam vozio auto po ravnom putu cujem sa prednjeg desnog tocka povremeno se cuje kao neko krcanje znaci nema pravila i nije ujednaceno vremenski da se cuje kao recimo lager kako se cuje, onako kako se obrce tocak tak i lager ujednaceno se cuje ovo se cuje, kako kada nema pravila. Mehanicar je pregledo lagere sva cetiri kaze dobri su svi, zatim podmazo klipove za kocenje i nista, to se i dalje cuje? I ja tako vozim ima mesec (skido sam ja prednji desni tocak i stavio rezervni da vidim da nije do pneumatika ali nije ni to i dalje se cuje mogo bih to opisati kao prigusen zvuk hhhhhh ili hrkljanja ili tako nekako kao da je prigusen zvuk) i sada kontam verovatno to se negde prenosi taj zvuk od negde mozda je da kocione plocice diraju disk ali mehanicar je gledo kaze to je ok i podmazo? E sada zadnja stvar koju sam skonto, ostavio auto u garazu i tako on radi i ja cujem da nekako cudno radi otvorim haubu i slusam sada se tako veoma nesto slicno onom prigusenom hkrljanju cuje ali to se cuje sa desne strane motora gde se nalazi zupcasti kais i cuje tako nekako kao da kais dira onu plastiku kojom je zasticen cuje tako nekako kao da krci povremeno??? (alternator nije jer je njemu zamijenjen lager) Sada sam totalno zbunjen da li je to sto sam mislio da je tocak da to ima veze sa ovim kaisem i sta je to sada sto se cuje kod kaisa zna li neko sta je problem? Inace auto lepo ide, dobro vuce???

Comment