To su uslovi da ga ECU aktivira u normalnim uslovima rada, njega aktivira kako se secam uljni ventil koji bi trebalo da moze i vestacki da se aktivira...nebitno.
problem na hondi integri Vtec type r
Collapse
X
-
Prismrdjujem problematiku vezanu za ovo sto je 206 pisao, nisam hteo da idem sa nosom predaleko da ga neko nesaseche
Ali, pored svega sto je radjeno jednostavno sa izmenom klipova i sta je vec radjeno VE mehanike nije vishe u skladu sa elektronikom.
Nisam sumnjao da je mehanicki sklop sastavljen kako treba, samo nezelim da razocaram posle tolikog rada na motoru da demoralisem , nije poenta.
Kako god, doslo je do izmene na precizionoj masini u hardware i uskladjenost software je neophodna.
Dovoljno je izmeniti kompresioni odnos za nessto nizu kompresiju da goriva bude previshe ..Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Timothy Leary:
VTEC se ne moze aktivirati na leru, potrebni uslovi: rpm(5300-6000), temperatura rashladne tecnosti(50-60 c) i brzina od 18kmh
Valent:Ja bih, na pr. volio vidjeti podtlak na leru i 2500rpm, za vrijeme krstarenja,
mogu.................................?????
206:To su uslovi da ga ECU aktivira u normalnim uslovima rada, njega aktivira kako se secam uljni ventil koji bi trebalo da moze i vestacki da se aktivira...nebitno..
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTKako god, doslo je do izmene na precizionoj masini u hardware i uskladjenost software je neophodna.
Dovoljno je izmeniti kompresioni odnos za nessto nizu kompresiju da goriva bude previshe ..ako je to moguce. meni smrdi da ima pogresan ecu za motor i/ili pogresnu instalaciju.
Originally posted by Timothy LearyE sad 206 je verovatno u pravu, predpostavljam da se ECU moze zaobici ako se hoceeprom vjerojatno moze ali rom mora biti prisutan
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
zdravo svima evo mene opet juce ofarbao jednog golfica i dok se farba susila ja skoknuo do hondine garaze garaze, uradio ponovo dijagnostiku nasli su mi neke greske- map senzor, senzor na leptiru , senzor za temperaturu, v-tec ventil, pokazuje da v-tec ponekad otvara ponekad ne, mada se uvek ukljucuje na 5800 obrtaja, e sad obrisali smo greske posto je to ostalo mozda pa nije registrovao kako smo skidali dzekove,i pokusali ponovo i opet vise se nista nije pojavilo kao problem sem ponekad ventil vtec-a sad auto mi je u katastrofalnom jadnom stanju, nemogu da prodjem 140 sa klimom, kao da vozim yugo, gusi se i kad dam gas samo place,Ko PiJe PiVo RaDi SvE ZiVo
Comment
-
Comment