E isto ovako sam i ja video jedan iz 156 da je pukao jbte na istom mestu i to samo par hiljada od zamene ulja, znaci pola bloka se razletele. Sipano je Mobil 1 ulje pre nego sto se havarija desila.
Ok, a sta jos osim kvaliteta ulja i intervala zamene utice na to? Mislim kako to izbeci na friziranom motoru koji ima povecanu kompresiju i razvija vecu temperaturu? Podrazumevam hladnjak za ulje koji drzi ulje na normalnoj temperaturi.
Uroše piše ti u servisnom uputstvu za nivu da se u(staro ulje pre zamene) ulje na svakih 30000 dodaje takozvani "engine flush" radi ulanjanja nečistoća sa unutrašnjosti motora koje se javlljaju usled eventualnog lošeg goriva ili visoke temperature (normalno uljni hladnjak i separator uljnih para bi bili poželjni) poz.
prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...
Samo ne znam sta je ovde tako nenormalno. Znam lika koji je sa famoznim "neunistivim" TDI-jem imao isti problem. Jeste da je Golf pre toga verovatno bio presao "boga oca" ali ipak pucanje bloka motora na otvorenom putu nije nikako pohvalna stvar a ponajmanje prijatna . Jedino sto TDI-ja nikako ne uspeva da mi bude zao ne znam samo zbog cega . A da, verovatno sto nosi na sebi VW
(Rece neko ko se kleo u Audi)
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment