MOze li neko da mi kaze, da li pumpap za gas u B.Basti radi preko noci??? ako ne radi onda od koliko sati ujutru radi?
Autogas pumpe u Srbiji, Crnoj Gori a i šire...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
-
U Zvorniku divlja pumpa, u Milicima "normalna" pumpa, posle toga pre Foce nista.
Jedino mi zao sto nism sipao u Milicima jer je bilo oko 32din, ali u Sapcu je 31.5*** ********************** ***
*** gf AL QK \=-Q XES1 ***
Comment
-
-
vectra 2000.g. 85kw caravan X18XE1 LPG...e-g@s
Comment
-
-
U Sarajevu jos jedna pumpa.
"IMZIT", novootvorena benzinska pumpa, na ulasku u grad iz pravca Mostara i Zenice, 100 metara iza petlje na kojoj se ta 2 pravca sastaju prema centru grada. Odmah ispred nikada otvorenog Doma Penzionera, i 100 metara prije staklenog tornja na kojem pise "Avaz" i "RADON PLAZA"...
Cijena 0.90 KM, a raspon cijena u SA je trenutno 0.89-0.94 KM...
Comment
-
-
@ muamer:
Ta pumpa preko puta Lukoila bi trebalo da radi non-stop (0-24 h), tako bar pishe na tabli.
Comment
-
-
u zadnjih mesec-dva dana na Ibarskoj magistrali otvorene 3 pumpe, sve rade 24 sata.
Magnet na samoj magistrali kod Vreoca, jasno uocljivo, nova pumpa lici na brand name, gas dobar ali...
vole da naplate vise nego sto ste natocili (kazu vecu cifru od stvarne), racun im nije bas po defaultu a na pomen kusura se mrste (meni se 3 puta dogodilo, namerno sam dozvolio da 3 puta prodjem kroz proceduru radi provere slucalna greska ili sa namerom)..
tocenje gasa je sa zaledjinske strane pumpe, malo je nepregledno i nelogicno ali tu je. ima i prodavnicu poput Jugopterol ili OMV strukture (novine, pica, sendvici, auto potrosni metarijal i slicno)
takodje na samoj magistrali Barel (iako pise krupna reklama Mobil) petrol sa leve strane kada se gleda u smeru Beograda, u blizini Vranica.
isto nova pumpa, gas veoma dobar, ljubazni, precizni sa naplatom i kusurom. skoro sve za 5 ali...
kada se natoci gas prema saobracajnim znacima jedini dozvoljeni pravac i smer kretanja je na jug od Beograda a zabranjeno skretanje za Beograd.
na tom delu je inace ravna deonica posle krivine, jako cesto bas tu se obilaze kolone pa dodatni oprez narocito nocu dobro dodje.
i treca, novootvorena pumpa je u Barajevu, neposredno pored ex fabrike FKL sa leve strane u smeru Barajeva, jasno se vidi. negde oko 8-og kilometra kada se skrene sa magistrale ka Barajevu kod policijskog punkta. (i one 2 Jugopetrol pumpe).
gas dobar, prilaz odlican, sve osvetljeno, racun daju a i sa kusurom precizni. trenutna cena 38.99/ litar.
mora da se skrene sa magistrale ali to je jedina pumpa sve do Vidikovca (OMV) nekih 30 tak km dalje.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Ne znam da li je o tome vec neko pisao ali evo par reci sto se tice pumpi u Madjarskoj,Slovackoj i Ceskoj.U Madjarsko na auto putu NIGDE necete naci pumpu sa LPG(koliko sam ja putujuci uocio-a putujem cesto),znaci obavezno iskljucivanje sa autoputa i plina po manjim mestima ima.Ja uglavnom tankujem u Subotici i posle toga u Slovackoj ili Ceskoj jer na E 75 u Madjarskoj nisam primetio putokaze za pumpe sa LPG-om,ali sam par puta na lokalnim putevima naisao na pumpe(nisu kao npr. u Austriji retkost).Sto se tice Slovacke plina ima dosta,cak i na auto putu koji dalje nastavlja prema Ceskoj.U Bratislavi koja nije veliki grad(znaci lako cete se vratiti na E75)ima nekoliko pumpi(jedna je i na delu auto puta koji ide dalje prema Ceskoj OMV-ova)i ako bilo kog taksistu pitate potpuno na srpskom gde ima PLIN!!! lako cete naci.Sto se tice Ceske na auto putu je slicna situacija kao i u Madjarskoj,ali u Brnu(100 i nesto km od Bratislave) ima jedna pumpa sa LPG-om na delu auto puta koji prolazi pored grada(slicno kao i u Bratislavi).U samom gradu ima pumpi ali se treba iskljuciti sa E75 i pitati i nije problem.Dalje do Praga na auto putu nema ali vec na samom prilazu gradu(na periferiji) ih ima nekoliko na auto putu,a o gradu i da ne pricamo. Znaci sve u svemu situacija u Madjarskoj,Slovackoj i Ceskoj je manje vise slicna kao kod nas tako da koga put nanese u ovim pravcima ne mora da brine,ali ako nece mnogo da se zadrzava neka tankuje na prvoj na koju naidje i nema problema.Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.
Comment
-
-
E da zaboravio sam i nesto mozda i najvaznije.Cena.Sto se tice Madjarske nisam siguran(kao sto rekoh tamo retko sipam)ali mi se cini da je sve to slicno.Tacnije u Slovackoj je 20-21 slovackih kruna sto vam otprilike dodje 56-59 centi.Da sad ne preracunavam ista cena je i u Ceskoj.Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.
Comment
-
-
Na 5-om kilometru puta od Rashke ka Novom Pazaru (sa leve strane) otvorena nova Autogas pumpa, ne secam se naziva, u privatnoj je svojini... Cena 40 dinara, kvalitet plina nije vrhunski ali je sasvim zadovoljavajuci, bar su takvi moji utisci nakon dva "sipanja" na pomenutoj pumpi.
Comment
-
-
Indjija -
na ulasku u Indjiju iz pravca Stare Pazove (Beograda) nedavno je otvorena i OMV pupma. Sipaju i LPG.
Verovatno vec svi znaju da kod raskrsnice Altina na autoputu BG-NS je nedavno otvorena samo gasna pumpa. Sipao sam mada nisam nesto zadovoljan bio kilometrazom koju sam ostvario.
Pozdrav!
ChikiAR 159 1.8 TBI
C3 1.4i GNV
Comment
-
Comment