Re: [Nis] da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG
@mrki: hvala, oticicu do njih, pa javljam.
@deki-ascona: jel to ona ista VITANOVA sto je bila na trosarini? ako jeste, tamo sam i ugradio plin kapirash?
Bio u Intergas-u. Ljudi mi rekli da dodjem danas u 8, ja dosao na vreme i oni odmah poceli da rade. Odnos profesionalan i krajnje ok. Rade ljudi polako i pedantno pre svega. Naplatili mi 1500din za ugradnju rele-a i sada sve radi oke. Svaka pohvala i preporuka. Ovo je moj utisak, i tako ga prenosim, ljude ne reklamiram ili sta vec.
Poruka Ljubisi iz Vitanove: duzan si mi 1500din i kilo zivaca.
Svaka cast za Intergas ! Tim pre sto ih nije mrzelo da pronadju koja zica sa ECU je u pitanju.
Zaboravih da te pitam jel relej ukljucuje kontakt brava ili plinski el.ventil ili si nekako drugacije to izveo? Pitam zato sto sam auto kupio sa nekom zicom na dzeku za dijagnostiku koja je u polozaju za reset ECU i stalno stoji tako, pa o slicnoj intervenciji razmisljam da bih mogao i na benzin da vozim a da ne trosim 25 lit.
pozdrav druze
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Originally posted by deki-ascona
Svaka cast za Intergas ! Tim pre sto ih nije mrzelo da pronadju koja zica sa ECU je u pitanju.
Zaboravih da te pitam jel relej ukljucuje kontakt brava ili plinski el.ventil ili si nekako drugacije to izveo? Pitam zato sto sam auto kupio sa nekom zicom na dzeku za dijagnostiku koja je u polozaju za reset ECU i stalno stoji tako, pa o slicnoj intervenciji razmisljam da bih mogao i na benzin da vozim a da ne trosim 25 lit.
pozdrav druze
Da, brava (kontakt) odradjuje posao. Jos jednom, svima puno hvala.
pozdrav Milane,
Komentarisali bi, samo nisu videli post.
za INTERGAS na led.steni sam cuo sve najbolje, kao i za tog u brzom brodu, , za AS STIL nisam cuo nista , samo ja ne bih verovao gasadziji koji je do pre godinu dana drzao dragstor, pa kad to nije islo onda "ajde da ugradjujem gas..." (radim blizu pa znam) , a ako produzis od Angie ka Svrljigu jos oko 500m ima servis VITANOVA (tu nista nisam radio, ali mi je pomogao oko atesta).
@driverGSI je ugradjivao u brzom brodu, pa mozes da ga pitas za detalje, ja sam ga pre 3-4 godine jedva pronasao, al kad sam video u kakvom prostoru radi pobegao sam ! "Radnja" izgleda kao da proizvodi viski u USA za vreme prohibicije, sakriveno, garaza dascara, gas se ugradjuje na ulici prekoputa radnje...dakle cuo sam da je OK majstor, al' mi prosto ne uliva poverenje .
Moj 1. izbor bi bio VITANOVA , a 2. bio bio AGS-Leskovac 065 87 65 21 1 - Slavoljub 016 282 662 (na forumu je @galileo). Ovog prvog znam licno , mozemo zajedno do njega ako hoces.
sretno
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment