[Nis] da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Odg: [Nis] da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG

Ugradjuje se, radi. Sve ostalo moraces sam da odlucis, iskustvo je besplatno na forumu a ko ga ima reci ce ti gde da ides. U Nisu siguran sam ima odgovornih servisa, znam jer sam ja tamo poceo daleke neke godine unazad samo sam se zbog manjka musterija odselio u "toplije krajeve".
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• kokot
      CBC Član
      • 13.12.2011
      • 12
      • Nis
      • Golf mk4 1.6 16v 77kW

Originally posted by kokot View Post
      Ja mogu da testiram auto i kao korisnik da dam ocenu. Mogu da bacim pogled ispod haube da vidim cisto da nesto ne bode oci al da izucavam teoriju i kako sta i gde treba da stoji, parametri, mape, trista cuda - jos uvek ne zelim...
      @Dora
      Ne znam gde je nastao nesporazum. Ja kazem da me dizne ne interesuju. Mene majstor interesuje a to je jedina stvar u ovoj nepotrebnoj raspravi koju niko ne spomenu. Ako vi kao kolege ne zelite da dajete preporuke, to razumem. Ja sam ionako ocekivao misljenja musterija a ne majstora. Vas (zbog Vasih godina koje spominjete) podrugljiv ton ne nalazim posebno smesnim ali se otprilike uklapa u filozofiju vecine iskusnijih (opet zbog godina koje spominjete) majstora koji daju sebi za pravo da se musterijama (cak i potencijalnim, cak i virtuelnim) obracaju sa visine, koja je po meni bespotrebna, neosnovana i potpuno nelogicna. Cast izuzecima. Slazem sa da ima musterija svakakvih i da su Vam dolazili svakakvi ali ste u mom slucaju pogresno procenili. Jedino mi je smesno sto znate za izraz "susumiga" .

Na kraju, da ne bude da samo filozofiramo, da li mi mozete reci nesto o OMVL Reg sistemima (valjda se tako zove)? Ali, da izbegnemo dalje nesporazume, ne interesuju me tehnicki detalji, recite mi ako mozete/znate kako se uredjaj pokazao u praksi, cisto da ne odlutam previse i da to ne ispadne neka egzotika sa kojom cu da zakasam jer niko ziv to ne radi posto ja prvi put cujem za njih. Jel razumete? Najprostiji odgovor - "uzmi nesto od toga, toga ili toga, nemoj da uzimas to, to i to".

@Plinadzija
      Pozdrav za juznjaka!

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ti opet nisi razumeo..
        Možda godien i hiljade poruka utiču (sigurno utuču) da nekad otaljam poruku ili da izgleda kao da je sa visine. Kad je ste sa visine onda je nedvosmisleno i upotrebljava se teže oružje

Ako ti meen vredjaš da ne bih preporučio kolegu što ne bih ja tebe vredjao (a nisam te vredjao) nego sam samo malo karikirao slučaj koji je svakodnevno u praksi.

Kao što svi dečkići budu najbolji selektori i Šumaheri tako isto moraju biti najbolji poznavaoci svega oko auta. Nije tačno.
        Hteo sam da ti pomognem kao i mnogo puta drugima pre tebe ali niej voda u uvetu nego čep od voska...

Osnovna stvar je lokalna, kao što se lepo raspituješ za Niš i eventualno okolinu. Nemam pojma za tamo i stvarno nikog ne poznajem ni sa dobar dana a ne nešto više.
        OMVL ili REG je propali pokušaj uvoznika.
        Svaka šuša (uvoznik REG-a) nije šuša ali se tako ponaša a i gore, uveze, prošverca ili kako god neki uredjaj sa kojim će "poremetiti" tržište što kaže jedan moj kolega a nikad ga nije poremetio ali ima žarku želju
        Dakelm ako ćeš konkretno za REG, izbegni, ako budeš imao potrebu da promeniš majstora mnogi će te belo gledati ako im kažeš imam REG....

Ugradiš to a onda juriš ko će da ga popravlja, ko će da ga zameni itd...

I da ne dužim puno jer ovo pišem N-ti put pa ako si mišljena da sam vaki i onaki neka bude tako a svako vozi svoj kavasaki

Pročitaj još jedno šta piše u citiranom, kao onaj simpson na tabli, pročitaj koliko puta treba, izaberi servis a onda prepusti njemu šta će da ugradi. To što ćete ti imušterija da saznate iz iskustva koji uredjaj valja okači mačku o rep. Oni koji su se zeznuli ćute ko da im inkvizitor jezik iščupao pupupupu... Oni što nisu se hvale a nemaju pojma zašto i čime se hvale.
        Na ovom forumu ima mnogo zadovoljnih i nezadovoljnih mušterija sa tomaseto uredjajem koji ne postoji, mogi su ga branili postojanje uredjaja do krvi a sad mudro ćute

Inače u pravu si, otišao sam u penziju pa mogu malo sa mušterijam drugačije, to jest sa mušterijama sam uvek ok ali sa pitačima nisam uvek
        Idem dalje da štelbam forum
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• kokot
          CBC Član
          • 13.12.2011
          • 12
          • Nis
          • Golf mk4 1.6 16v 77kW

Izvinite na kasnjenju.
          @Dora
          Tako nam i treba kad ocemo preko foruma da pricamo . Ispade da se izvredjasmo a od toga nema nista. Ukapirao sam ja odmah sta mi pricate... Hvala na odgovorima i pozdrav!

Comment

Working...
          X